Esenyurt’ta 8 Mart ‘Dünya Kadınlar Günü’ tiyatro ile kutlandı

Yayın: 09:41 - 09.03.2018
Güncelleme: 09:41 - 09.03.2018

ESENYURT’TA 8 MART SÖYLEŞİ VE TİYATRO İLE KUTLANDI

Esenyurt Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Esenyurt Kültür Merkezinde program düzenlendi.

Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe katılarak bir konuşma yaptı.

“ÇÜNKÜ ONLAR NAİFTİR, ONLAR ZARİFTİR, ONLAR ANNEDİR”

Salonu dolduran binlerce Esenyurtlu kadına hitap eden Başkan Alatepe, “ Kıymetli hanımefendiler, sizlerle hayatı paylaşıyoruz, dünyamızı paylaşıyoruz, yemeğimizi, işimizi paylaşıyoruz ve yaşadığımız bu ilçede her şeyi sizlerle paylaşıyoruz. Çünkü benim düşüncem de kadın eli değen bir işte Allah’ın izniyle yanlışlık olmaz. Çünkü onlar naiftir, onlar zariftir, annedir. Anne şefkati ve anne sevecenliği vardır. Bu anlamda yaptığımız çalışmaların tamamında en verimli, en güzel programları hep hanımefendiler ile yapmışızdır. En güzel sözler söz olsun, dikensiz güller yol olsun sizlere, gününüzü kutluyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Başkan Alatepe’nin konuşmaları sonrasında program,  günün anlam ve önemi adına Panelistler Psikolog Sevgi Terzioğlu, İlknur Bektaş ve Seher Öztürk Kurşun tarafından gerçekleşen “Türk Kadınının Toplumdaki yeri ve Önemi” başlıklı söyleşi ile devam etti.

Söyleşi ardından kadınlardan oluşan tiyatro ekibinin sergilediği “Sene de bir gün” adlı oyun salonda bulunan kadınlar tarafından büyük alkış aldı.

Exit mobile version