CHP Kartal İlçe Başkanı Çelebi, Kartal Belediyesi hizmetlerini halka tanıtamıyor

Yayın: 20:14 - 22.03.2018
Güncelleme: 20:14 - 22.03.2018

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ve Yönetimi, Kartal yerel basın mensuplarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi.

Tanışma toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi Başkan Yardımcıları Süleyman Ülger, Özel Aydın, Binali Atmaca, Mert Polat, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem ve Yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları Başkanı Tolga Gökçe ve Yönetimi katıldı.

Muammer Çelebi tanışma toplantısında göreve geldikleri günden itibaren parti ayrıştırması yapmadan Cumhuriyet Halk Partisi ve Kartal halkının en iyi hizmeti alabilmeleri için çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Çelebi; “Belediye Başkanımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Ancak yapılan hizmetlerle ilgili yeterli duyuru yapılamadığı için halkımız verilen hizmetlerin çoğundan haberdar olamıyor” dedi. Kartal 500 bin nüfusluk büyük bir ilçedir burada 140 bin seçmenimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı olarak ilk hedefimiz üye sayımızı hızla çoğaltarak 200 bine çıkartacağız. Belediye Başkanımızla koordineli bir şekilde çalışma yürüterek Kartal halkının yaşam kalitesini yükseltmek için çalışmalarımızı arttıracağız” dedi.

CHP Kartal İlçe Başkan’ı 52 yaşında ve Gümüşhaneli olduğunu, 28 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründe ticaret yaptığını söyledi. Siyasete yeni başlamadığını 12 Eylül darbesinin ardından oluşan yeni siyasi oluşumların içerisinde olduğunu o dönemim partileri olan SODEP ve SHP’de yöneticilik ve kurucu üyelik yaptığını ve CHP’de siyasi hayatını sürdürdüğünü söyledi.

Exit mobile version