AGON Derneği 18. yılını kutladı

Yayın: 08:06 - 26.03.2018
Güncelleme: 08:06 - 26.03.2018

Kartal’da hizmet veren AGON (Anadolu Geleneksel Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü) Derneği, Bostancı’da bir otelde düzenlenen yemekle 18. yılını kutladı.

Kutlama yemeğine;  Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi ile yönetim kurulu üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem ile yönetim kurulu üyeleri, AGON Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Koca, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, köy derneklerinin temsilcileri ile AGON derneğinin üyeleri katıldı.

AGON Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Koca, gecede yaptığı konuşmada Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartal’da yaptığı çalışmalar ile sanata verdiği değeri ortaya koyduğunu söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’e gittiğimiz her an, maddi manevi her talebimize cevap veriyor. Gerek yurt içi gerek yurt dışında ülkemizi temsilen katıldığımız organizasyonlarda bizlerden desteğini esirgememiştir. Huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum.” AGON Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Koca’nın konuşmasının ardından kendisini ve dernek üyelerini tebrik eden Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, nice kutlama yemeklerinde bir arada bulunmayı temenni etti.

Exit mobile version