SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Deluxia izdihamı ikinci fırsat meydana getirdi

Yayınlanma:
ABONE OL

Deluxia projesinin ilk etabı Deluxia Palace’tan 101 daireyi bir haftada satan Teknik Yapı, Deluxia Suites’in satışını bir ay önceye çekerek ikinci kez ‘çıkış fiyat avantajı’nı sundu.

Batı Ataşehir’deki son arazide gerçekleştirilecek Deluxia projesinin ilk satış gününde müşteri izdihamı yaşandı. İlk satış avantajını kaçırmak istemeyen Teknik Yapı dostlarından 101 kişi, ilk etabını oluşturan Deluxia Palace’da daire sahibi oldu.

Müşterilerin gösterdiği yoğun ilgisinin beklenilenden daha fazla olduğunu açıklayan Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Deluxia Suites’in satışının öne çekildiğini açıkladı. Deluxia projesinin ilk etabını oluşturan Deluxia Palace’ın satışının 27 Ocak itibari ile başlandığını belirten Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, ilk hafta süreyle Teknik Yapı Dostları olarak tanımladıkları eski müşteri portföyünün ağırlandığını açıkladı. Gazete ilanlarının çıktığı 5 Şubat günü satış ofisine gelen müşterilerin de avantajlı fiyatlardan yararlanması gerektiğini kaydeden Umut Durbakayım, bir ay sonra satışa çıkmasına karar verilen Deluxia Suites’in erkene alındığını açıkladı. Durbakayım, Palace’da olduğu gibi Suites’deki dairelerdeki fiyatların da ‘ilk satış avantajı’ taşıdığına vurgu yaptı.

Deluxia Suites’de 220 daire olacak

Minimal tarzın kaliteli hizmet ve ürün ile harmonize edilmiş halini yansıtan Deluxia Suites’de stüdyo, 1+1 ve 2+1 tipinde 220 daire yer alıyor. Dairelerin 88 adeti stüdyo, 126 adedi 1+1 ve 6 adedi ise 2+1 tipinde olacak. Daire büyüklükleri 36.35 ile 122.07 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları ise konumuna göre stüdyo tiplerinde 133.000 TL’den, 1+1’lerde 223.300 TL’den ve 2+1’lerde ise 434.200 TL’den başlayacak

19 katlı iki ayrı bloktan oluşan Deluxia Suites’de de daha iyi sosyal yaşam imkanı sağlamak için her türlü spor ve dinlenme olanağı bulunacak. Deluxia Suites’in kapalı mekanlarında 120 metrekarelik kapalı yüzme havuzu, fitness, kafeterya, sauna, buhar odası, step/aerobik/plates merkezi yer alacak. Deluxia Suites maliklerinin günlük tüketim ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik mağazaların hizmet verebilmesi için de üç ayrı cephede konuşlandırılan ve büyüklükleri 240 ile 350 metrekare arasında değişen üç ticari birim bulunacak. Her daire için bir adet kapalı otopark alanının tahsis edildiği Deluxia Suites’de bir adet de açık yüzme havuzu olacak.

 

**Batı Ataşehir’deki son büyük arazide gerçekleştirilecek olan 702 dairelik Deluxia projesi, 482 dairelik Deluxia Palace ve 220 dairelik Deluxia Suites’den oluşuyor.  Mart 2012 tarihinde teslim edilecek Deluxia projesinde yer alan tüm daireler ile 11 ticari birimin gerek home office gerekse yaşamak amaçlı her türlü teknolojik alt yapıya sahip olacak. Her iki projede güvenlikten çamaşırhaneye, lobi hizmetinden her türlü spor faaliyetlerine, kat hizmetlilerinden kişisel bakım ünitelerine kadar 5 yıldızlı otellerde yer alan hizmetler yer alacak.

Toplam 23.200 metrekare arazi üzerinde yükselen Deluxia, her türlü konfor ve lükse sahip stüdyo ve 1+1 tipi dairelerin yanı sıra 2+1, 3+1 ve 4+1 tipi dairelerden oluşuyor. Toplam 702 dairenin yer aldığı projede, 228 adedi stüdyo, 315 adedi 1+1, 112 adedi 2+1 ve 44 adedi, 3+1 tipinde ve 3 adedi de 4+1 dubleks bulunuyor. Projeyi çevreleyen alanlarda kiralanabilir 11 ticari birim yer alıyor.

İlgili Haberler

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Öğrenci Ecem bir günlüğüne Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu

İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ, müdürlük makam koltuğunu “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” sebebiyle Kartal Eğe Sanayi İlkokulu öğrencisi Ecem VURAL’a devretti. Ecem VURAL, müdürlük makamına oturması ardından okullarda hayata geçirmek istediği projeleri anlattı. Okul öğrenci meclisi ile gerçekleştirmek istediği projeleri anlatan Ecem VURAL’ı dinleyen İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa KIRAÇ: paylaştığı […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan’ı Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde kurulan Çocuk Meclisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan bu özel günü kutlayan minik meclis üyeleri, günün anlam ve önemine de vurgu yaptı. Kartal Belediyesi Çocuk Meclis üyelerine Başkan Gökhan Yüksel tarafından başarı belgesi takdim edildi. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
Başkan Gökhan Yüksel, Cevizlideki Balkon Çökmesiyle Alakalı İncelemelerde Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, geçtiğimiz gün Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’nde ani çökme sonucu yıkılan balkonun bulunduğu bölgeyi ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Gökhan Yüksel incelemeler yaparak, yapılan çalışmaları kontrol etti. Ekipler, en kısa sürede olay yerine geçti Olay, geçtiğimiz gün Kartal Cevizli Mahallesi Saraylar Caddesi’ndeki 5 katlı bir binada gerçekleşti. Binanın birinci katındaki balkon, büyük […]

Basında Kartal
23 Nisan 2024
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı admin See Full Bio