SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartalspor’da yönetime takviye yapıldı…

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor‘un olağan üstü Genel Kurulu yapıldı. Yeni seçilen yönetim kurulu bünyesinde yapılacak olan görev bölümünde Kartalspor’u yönetecek Başkan belirlenecek.

Bank Asya 1. Ligin güçlü ekibi Kartalsporun olağan üstü Genel Kurulu kamp tesislerinde gerçekleştirildi. Açık seçim ve açık oylama sonuncunda belirlenen Kartalsporun yeni yönetim kurulu özellikle iş adamlarından belirlendi.

 YOĞUN BİR KATILIM OLDU

Genel Kurulu Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Yardımcıları Ali Haydar Süslü, Aziz Bayar, Karyapsan Yönetim Kurulu Başkanı Özgün Nas,  birlikte katılırken kurul üyelerininde ilgi gösterdiği görüldü.

Genel Kurulun Divan Başkanlığına Av. Kadri Ateş oy birliği ile getirildi.

Divan heyetinin katip üyeliklerine de Cihan Düzgün Söylemez ve Nizamettin Zorgül, getirildi.

Ergun Öztaner devri bitti.

 Saygı duruşunun ardından İstiklal Marjımızın okunmasıyla başlayan Kartalsporun olağan üstü genel kurulunda ilk konuşmayı Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner, yaptı.

 

Öztaner, BAŞARI DİLEDİ

Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner, genel kurul’da yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi:

“  Bizim yönetim olarak 7- 8 aylık bir çalışmamız vardı. Sizlerin güvenoyu ile bu görevi kabul etmiştik. Ben Kartalsporun başkanı olarak teşekkür ediyorum sizleri. Bu zorlu görevde 21 Trilyona yakın bir borçla Kartalsporu yönetmeye çalıştık. Küme düşme noktasında olan takımımızı da 1. devreyi sekizinci olarak bitirdik. Maddi sorunlar nedeniyle de yeni sezonda transfer yapamadık,

Bu nedenle de kulübün önünü açmak için, bu işi daha iyi yönetecek arkadaşların önünü açmak için olağan üstü genel kurula karar verdik” diye konuştu.

Öztaner, şöyle devam etti:

“Yeni seçilecek olan arkadaşlar İnşallah Kartal sporu layık olduğu yere getirirler benim en büyük dileğim bu. Kartalspor’u en iyi yere getireceklerinin inancındayım. Kartalspor yönetiminde görev alacak arkadaşlar Kartal camiasında çok başarılı olmuş arkadaşlarımızdır. Bizde arkadaşlarımızı destekleyeceğiz ve hiç bir zamanda yalnız bırakmayacağız. Çalışmalarında yardımcı olmaya çalışacağız.

Bu nedenle geçmiş günlerde bize olan güvenden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni seçilecek yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” şeklinde ki veda konuşması coşkuyla alkışlandı.

Daha sonra gündem maddeleri çerçevesinde gerçekleştirilen Kartalsporun yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ASİL

1 Yusuf İNANIR

2 Cuma NAS

3 Binali AYDIN

4 Muharrem BAKAR

5 Doğuş AYDIN

6 Cumhur TAVSATMAZ

7 Gökhan HOCAOĞLU

8 Atilla TEZCAN

9 Murat YILDIRIM

10 Yaşar ERDEM

11 Serdoğan AKBAY

12 Levent OKUR

13 Çetin Hakan TURAN

YEDEKLER

1 Sinan MERCANKAYA

2 Kerem ÇEBOĞLU

3 Nimet TOZKOPARAN

4 Yeter AKDİK

5 Gürsel ÖĞÜT

6 Nihat TUDU

7 Bülent KÖSE

8 Erkan BEKTAŞ

9 Efraim DEVECİ

10 Aydın YILDIRIM

11 Mustafa BENİCE

12 Önder ÖZGÜR

13 Gürsel ARICI

DİSİPLİN KURULU ASİL

1 Hilal SAVAŞÇI

2 Kadri ATEŞ

3 Sinan UZUNKAYA

YEDEK

1 Yusuf BAKAN

2 Sukhan KAYAN

3 Zafer HAZAR

DENETLEME KURULUASİL

1 Halil KÖYLÜ

2 Aylin KOÇ

3 Nefer ERBAŞ

YEDEK

1 Ahmet GÜMÜŞ

2 Ergani KESKİN

3 Atılay CANEL

SEÇİM KURULU ASİL

1 Adnan BALCI

2 Ayhan TAŞ

3 Yılmaz ÖZDEMİR

YEDEKLER

1 Oğuz Belentepe

2 Selaaddin KARAER

3 Yusuf KOÇ

Onursal Başkan

Opr. Dr. Altınok ÖZ

BAŞKANI BELİRLEYECEKLER

Kartalsporun yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek görev taksiminde, Kartalspor’u yönetecek Başkan ve diğer sorumlu isimleri belirleyeceği belirtildi.

  13 Kartalspor sevdalısının kendi aralarında belirleyeceği Kartalspor’un yeni Başkanı olarak Yusuf İnanır, Cumhur TAVSATMAZ veya  Cuma Nas’ın isimleri geçerken Kartalsporun eski  efsane yöneticisi Atilla Tezcan’ın Genel Kaptan görevine getirileceği belirtiliyor.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
29 Mart 2024
Fenerbahçe’de Süper Kupa Finali öncesi sıcak gelişme: Maça çıkmayalım

Fenerbahçe’den Süper Kupa Finali için radikal karar gelebilir. Galatasaray maçına çıkmama önerisi verildi. Fenerbahçe’nin, Avrupa maçlarının yoğunluğuna rağmen Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için maça çıkmama teklifi gündeme bomba gibi düştü. 7 Nisan’da oynanacak Süper Kupa maçının Galatasaray tarafından ertelenme talebinin reddedilmesi sonrası sarı-lacivertli kulüpten sürpriz bir öneri geldi. SÜPER KUPA FİNALİNDE FENERBAHÇE SAHAYA […]

Spor
28 Mart 2024
28 Mart bugünkü maçlar! Bu akşam kimin maçı var?

28 Mart bugünkü maçlar belli oldu. Hem Türkiye’de hem de Dünya liglerinde oynanacak karşılaşmalar açıklandı. Peki 28 Mart Bugün hangi maçlar var? Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği gün geldi çattı. 28 Mart Perşembe günü, yerli ve yabancı liglerden bir dizi futbol maçı ekranlara taşınacak. Kıyasıya mücadeleler, futbol tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak. 28 MART BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? […]

Spor
26 Mart 2024
Galatasaray – Antalyaspor Maçının Hakem Toplantısı Gündemi Sarstı: İfadeler Ortaya Çıktı

Futbol dünyası bu diyalogla çalkalanıyor. Galatasaray – Antalyaspor maçının ardından hakem toplantısı ifşa edildi Galatasaray’ın Antalyaspor’u mağlup ettiği maçın ardından düzenlenen hakem toplantısında yaşananlar, futbol kamuoyunu ayağa kaldırdı. İşte olay yaratan diyaloglar. Süper Lig’in 27. haftasında oynanan ve Galatasaray’ın Antalyaspor’u 2-1 yendiği maçın ardından, futbol gündemi bir kez daha sarsıldı. Maçın hakemleri arasında yaşanan ve […]

Spor
24 Mart 2024
Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Finale Yükseldi!

2.Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda büyük bir başarıya imza atan Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, Meksika’yı mağlup ederek finale çıktı. Türkiye, Down Sendromlular için sporun önemini tüm dünyaya gösteren 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda (Trisome Oyunları) ev sahipliği yapıyor. Bu önemli organizasyonda mücadele eden Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız, yarı finalde Meksika’ya karşı mücadele […]