Kartal Belediyesi’nden işçi-işveren buluşması

Yayın: 08:55 - 29.03.2018
Güncelleme: 08:55 - 29.03.2018

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve artık sürekli hale gelen işçi işveren buluşmalarından biri daha gerçekleştirildi.

Maltepe Cevizli’de açılacak bir alışveriş merkezinde temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere işçi arayışında olan Master Services adlı firmayı adaylar ile buluşturan Kartal Belediyesi, iş arayışında olanları işveren ile buluşturdu. Kartal Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen işçi-işveren buluşmasına Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra; Master Services adlı firmanın yetkilisi ve Kartal Belediyesi’nde kaydı bulunan 112 aday katıldı. Önümüzdeki aylarda hizmete başlayacak alışveriş merkezi ve yapılacak işin niteliği, çalışma koşulları ile ilgili bilgi veren firma yetkilisi, adayların sorularına da cevap verdi. Duyurusu Kartal Belediyesi tarafından yapılan ve yaklaşık 1saat süren toplantının ardından 46 vatandaşın iş başvurusu kabul edilerek firma bünyesinde istihdam edileceği öğrenildi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde gerçekleşen işçi işveren buluşmaları ile iş arayan vatandaşlarla işveren firmalar bir araya getirilerek hem iş arayan vatandaşlara yeni iş olanakları sağlanıyor, hem de işçi arayan firmaların iş gücü ihtiyacı karşılanıyor.  Kartal Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda da defalarca söz konusu buluşmaları gerçekleştirerek Kartal ve çevresindeki birçok vatandaşın işe yerleşmesine önayak oldu.

Exit mobile version