Başkan Öz, Bu rüyam gerçekleşene kadar burada olacağım!..

Yayın: 15:57 - 10.04.2018
Güncelleme: 15:57 - 10.04.2018

Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, katıldığı bir toplantıda yaptığı açıklamasında, Kartal merkezinde yapmayı planladığı Etap –1 ve Etap – 2 projeleri için “En önemli rüyam budur” diyerek,  “Burası benim rüyam… Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ya da sadece Kartal Belediye Başkanı olarak değil, Altınok’un rüyası… Bu rüyam gerçekleşene kadar burada olacağım, bu makamda olacağım, bunu arzu ediyorum” dedi.

İçinde bulunduğumuz bölgeyle ilgili, 1. ve 2. Etap alanlarının dönüşümü ile ilgili planlarımız, her şeyimiz hazır. Halk ile de bir toplantı yaptık. O çerçevede bu iş ile ilgili yetkili insanlara bir dostumuz aracılığı telefon açtırdık. Aldığımız cevap ‘Her şey hazır, her şey tamam; ama yukarısı izin vermiyor planın çıkmasına ’ şeklinde oldu.

Ben sabırlı insanım, oradaki halka da söyledim. Keyifleri bilir çıkarırlar ya da çıkarmazlar; ama bu alanın hayalimdeki projesinin patentini aldım. Burası Altınok’un rüyası… Türkiye Patent Kurumu’ndan patentini aldım. Burası benim rüyam… Sadece Cumhuriyet Halk Partisi ya da sadece Kartal Belediye Başkanı olarak değil, Altınok’un rüyası… Buradan duyurmak istiyorum. Halka da duyurun. Bu rüyam gerçekleşene kadar burada olacağım, bu makamda olacağım, bunu arzu ediyorum” dedi.

 

Exit mobile version