İstanbul Kartal’a Yakın Yatırımlık Bölgeler

Yayın: 12:19 - 17.04.2018
Güncelleme: 12:19 - 17.04.2018

İstanbul gayrimenkul sektörü için değerli ancak seçenekleri her geçen gün azalan bir şehirdir. İstanbul içerisinde azalan arsa ve uygun alan sebebi ile yatırımlık bölgeler de azalıyor.

Emlak sektörü, ülkemizde ve dünya genelinde her zaman yatırımcı çeken bir sektör olarak görülüyor. Gayrimenkullere yatırım yapmanın her zaman kazanç sağladığına ilişkin düşünceler sebebi ile yatırımcılar bu sektöre yöneliyor. Emlak sektörünün hareketli olduğu şehirlerin arasında İstanbul ilk sıralardadır. İstanbul hem nüfus olarak hem de ekonomi olarak ülkemizin en büyük şehridir. Bu büyüklüğün avantajı ile emlak sektörü için en çok işlem gören şehir olarak değerlendiriliyor. Emlak yatırımcıları ve müşterilerin her zaman işlem yapabildiği yerler arasındadır. Ancak daha yüksek kazanç elde etmek isteyenler yatırımlık bölgeler değerlendirerek Kartal satılık daire konusunda işlem yapmak isteyebilir.

Anadolu Yakasında Değer Kazanan Alanlar
Merkezi konumda neredeyse boş alan kalmaması yatırımcıları çevrelere yönlendiriliyor. Yatırımcıların yöneldikleri alanların başında Avrupa yakasının Tekirdağ’a yakın alanları ile Anadolu yakasının belli kesimleri bulunuyor. Anadolu yakasında özellikle Kartal, Maltepe ve Pendik çevresi yatırım yapılabilecek seçenekler arasında bulunur. Bu alanlarda inşa edilen deniz manzarasına sahip yüksek katlı projeler ilçelerin havasını değiştirmiştir. Ulaşım noktasında sağladığı avantajlar ile birlikte sahip olduğu sosyal alanlar ile Kadıköy ve Pendik arası alan yatırımcılar için doğru seçenekler olarak görülüyor.

Kartal ve Çevresi İçin Yatırım Seçenekleri
Kartal ve çevresinde yatırımlık bölgeler dikkate alındığında birkaç alan öne çıkıyor. Öncelikli olarak Kartal sahil kesimine yakın konumdaki alanlar son yıllarda sürekli bir yükseliş trendi yakalamış durumdadır. Bu alandaki deniz manzaralı projeler yükselen değerlerde etki sahibidir. Bunun yanı sıra D-100 Karayoluna yakın yerlerdeki projelerde bu bölgenin değeri artan yerleri arasında görülüyor. Bu alanda metro hattının olması ve ana yola yakın konumda bulunması fiyatları daha yukarı taşıyor. Bu durumlar sadece Kartal için değil, Maltepe ve Pendik içinde geçerlidir. Pendik kesiminin sanayi alanlarına yakın konumda olması avantaj sağlıyor. Maltepe ise merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve alışveriş merkezi, hastane gibi önemli alanlara yakınlığı ile öne çıkıyor.
İstanbul Kartal ve diğer ilçelerde yer alan satılık daire ilanlarını incelemeden ev satın almayın!

Exit mobile version