Ahmet Şimşekli öğrencilerden anlamlı ziyaret

Yayın: 14:09 - 25.04.2018
Güncelleme: 14:09 - 25.04.2018

Ahmet Şimşek Koleji 2A sınıfı öğrencisi Ömrüm Deniz, 2B sınıfı öğrencisi Misline İlhan, 2C sınıfı öğrencisi Kayra Naz Şafak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, 2A sınıfı öğretmeni Merve Seven ve Müzik öğretmeni Evren Elgin’le birlikte Kartal Emniyet Müdür Yardımcısı Barış Çukur’u makamında ziyaret ettiler. Öğrencilerin ziyareti, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları tarafından da takdirle karşılandı.

Öğrenciler 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Orhan Tekin’i de makamında ziyaret ettiler.

“Gurur duyduk.”

Öğrencilerin ziyaretinden memnun olduklarını belirten Kartal İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Barış Çukur, “Sevgili öğrencilerimizin böylesine önemli bir günde bizleri ziyaret etmesi çok anlamlı. Çok duygulandık ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını öğrencilerle birlikte kutlamaktan mutlu olduk, gurur duyduk.” dedi.

“Duygu dolu bir etkinlik oldu.”

Ahmet Şimşek Koleji 2. Sınıflar Zümre Başkanı Merve Seven ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Öğrencilerimiz de bu etkinliğimizle çok mutlu oldular ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını emniyet müdürlüğü mensuplarıyla birlikte kutlamaktan memnun olduklarını, bundan gurur duyduklarını dile getirdiler. Öğrencilerimiz ziyaret sırasında şiirler okudular, bu bayramı neden kutladıklarını anlattılar, günüm anlam ve önemini vurguladılar. Çok güzel ve duygu dolu bir etkinlik oldu.”

Exit mobile version