CHP’li Başkan Öz’e Murat Aygün’den iftira davası!

Yayın: 16:20 - 25.04.2018
Güncelleme: 16:20 - 25.04.2018

Kartalspor Kulüp Başkanlığı yapmış olan işadamı Murat Aygün CHP’li Belediye Başkanı Öz’ün kendisine yönelik suçlamalarına sessiz kalmadı ve bugün mahkemeye başvurarak dava açtı.

Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, dün yaptığı açıklamayla Kartalspor önceki dönemlerde görev yapan Kulüp Yöneticileri hakkında suçlayıcı ifadelerde bulunmuştu. Önceki dönemlerde Kartalspor Kulübünde yöneticilik yapan isimlerde CHP’li Başkana sert ifadelerle karşılık verdiler.

Kartalspor camiası ve Kartal halkı tarafından tepkiyle karşılanan skandal ifadelere yönelik öfke dinmek bilmiyor.

Aygün, Avukatı aracılığı ile Cumhuriyet Savcılığına verdiği dilekçesinde “ Altınok Öz müvekkilim hakkında mütamadiyen iftira suçunu işlemektedir. Yapılan son saldırıda, kendisinin sürekli olarak bu sözleri sarf ettiği bizzat kendi ağzından da itiraf edilmiştir. Haber metninin lafzasından bu durum açıkça görülmektedir.

Dilekçemiz ekinde sunduğumuz haber metninin son başlığı olan “mahkemeye verin dedim vermediler.!” Kısmında müvekkilimiz Murat Aygün hakkında söylenenler gerçeği yansıtmamakta bu sebeple TCK m 267’de düzenlenen iftira suçunu teşkil etmektedir.

Altınok Öz aslında öyle olmadığını bilmesine rağmen açıklamalarında açıkça “Murat Aygün çaldı demedim mi?” ifadelerini kullanarak onu karalamak maksadıyla müvekkilimin hırsızlık suçunu iddia etmiştir. Söz konusu ifadeler açıkça suç teşkil ettiğinden derhal soruşturma başlatılarak neticesinde kamu davası açılması icap etmektedir”

İŞTE O HABER

Okumak için aşağıda ki linki tıklayınız.

Exit mobile version