SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

CHP’li Kartal Belediye Başkanına CHP’li Topal’dan salvolar!

Yayınlanma:
ABONE OL

Bir gazeteye Kartalspor hakkında açıklamalarda bulunan ve eski başkanlardan bazılarını çalmakla ve nemalanmakla itham eden Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e tepkiler yağmaya devam ediyor.

 

CHP İstanbul İl Başkanlığı eski yönetim kurulu üyesi ve Kartalspor önceki dönemlerde yönetim kurulu üyeliği yapan Sadettin Topal’dan, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’e çok sert sözler!

Saadettin Topal, Belediye Başkanı Öz’e hitaben, “Artık bulunduğun koltuğun saygınlığı kalmamıştır.

Sayın Kartal’ın içine eden adam, her seçim dönemi öncesi yaptığın gibi Kartal Spor üzerinden bu gidişatı değiştirmeye çalışma istek ve arzuların boşa çıkacaktır.

Gelmiş, geçmiş tüm Kulüp Başkanlarını ve yöneticilerini zan altında bırakan açıklamanı dikkatle okudum.

Önce ne demek istediğini anlamakta zorluk çektim.  Ama çok net anlaşılır bir biçimde ithamlarınızı algıladım.  Ya sen nasıl bir kişilik bozukluğu yaşıyorsun!.

Kartal’ın bütün nimetleri senin ayağının altında bunlar bile kesmiyor seni, ama sana canımızı da vermeyiz bunu iyi bil.

Yanlışlıkların en büyüğü sana ait ve sorumlusu sensin. Ben Kartal Spor da yöneticilik yaptım fakat bir gün olsun madeni 1 TL. ile işim olmadı. Bende diğer arkadaşlar gibi seni ispatta davet ediyorum. Sen leş kargaların gibi görme bizleri.

Bu sana açık bir mektuptur. Seni en sert şekilde eleştireceğim. Kartal’da mağduriyet  edebiyatı yapmaya hakkınızda yok, haddinizde. Senin neler yaptığını tüm Kartal halkı biliyor. Bizi de Kartal halkı biliyor.

 

 “Kartal’a iyilik mi, kötülük mü etmeye geldiniz bilemiyorum. Ama  hoş gelmediniz”

“Sizin bulunduğunuz makam sizin için sadece bir basamak, bir ticari ürün. Partili veya partisiz dürüst ve ilkeli insanlar sizin için  bir düşman. VİZYON sadece bir vitrin. Yanınızdaki şak-şakcılarınız dalkavuklarınız”.

 

Kartal da hak ihlalleri ve yanlış uygulamaları siz yaptınız, efendi ticaret erbabı ve saygın insanlara bok atarken dikkat edeceksin yoksa o çukurda sen boğulursun. “Kartalda mağdurla ağlayıp, cellatlarıyla iş antlaşmalarını ben  imzalamıyorum. Bizim haysiyetlerimizi değil kendi horozluğunuzu savunuyorsunuz”.

Çık isim isim kimin ne yaptığını anlat ve düzgün insanlardan Kartal kamuoyu karşısında özür dile” diyerek sözlerini sonlandırdı.

İlgili Haberler

Ekonomi
18 Mayıs 2024
Palandöken: “Yeni bir yapılandırma kanununa ihtiyaç var”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade etti. Kamuda tasarruf paketi açıklandıktan sonra esnafın ve vatandaşın rahatlaması için yeni bir yapılandırma kanunu çıkması gerektiğini ifade eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Enflasyondaki artış sadece dar gelirlileri değil esnafı da büyük […]

Genel
17 Mayıs 2024
Af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti?

Son dakika haberi. Cumhurbaşkanı Erdoğan gece yarısı af kararı verdi? Peki af mı çıktı? Cumhurbaşkanı kimleri affetti? Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla, 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, sağlık sorunları nedeniyle affedildi. İşte detaylar… Türkiye’de uzun süredir gündemde olan 28 Şubat davası kapsamında müebbet hapis cezasına çarptırılan 14 kişi, […]

Genel
17 Mayıs 2024
Sıcaklıklar düşüyor! Hafta sonu planı yapanlar dikkat, yağış geliyor

Son dakika haberi… Meteoroloji açıkladı, hava sıcaklıkları düşüyor, sağanak yağışlar geri dönüyor. Türkiye’de adeta kış yeni başlıyor. İşte meteoroloji yeni hava durumu tahminleri… Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu için yeni hava durumu tahminlerini açıkladı. Mayıs ayının ortası gelmesine rağmen beklenen bahar havası yine yok. Son birkaç gündür mevsim normallerine çıkan sıcaklıklar yeniden düşüyor. Meteoroloji, hafta […]

Genel
16 Mayıs 2024
Migros’ta Yüzde 40 İndirim! A’dan Z’ye Tüm Ürünlerde DEVASA Fırsat

Migros’tan Dev İndirim Kampanyası geldi. Sepette İndirim ve Yüzde 40’a Varan Fırsatlar… Migros’tan Mayıs ayına özel yepyeni bir indirim kampanyası geldi. Hem yüzde 40’a varan indirim hem de sepette indirim kampanyası tüketicileri bekliyor. A’dan Z’ye tüm ürünlerde efsane fiyatlar sunan Migros, aynı zamanda öne çıkan temel ihtiyaç ürünlerinde de ekstra indirimler yapıyor. İşte indirimli ürünler […]