SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Demirli Yapı’dan Kartal’ da “Kârlı Dönüşüm Projesi”

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartal’ da Kentsel Dönüşüm Projesi’ni beklemeye gerek kalmadı, çünkü  “Karlı Dönüşüm Projesi” başladı bile…

Demirli Yapı’ nın; Eylül 2009’da başlayan Demirli Park Projesi  ve  “60 Ay – 0 Faizli –  Ara Ödemesiz –  Kredi ile Hemen Tapu Teslim” kampanyası gayrimenkul sektörüne yepyeni bir soluk getirdi…

Şimdi ise 2010 model ödeme seçenekleriyle bir kez daha daire sahibi olmak isteyenlere muhteşem fırsatlar sunuyor…

Fırsat  1…   İster %1  Peşinatla , İster % 5 Peşinatla Daire Sahibi Olma İmkanı…

Fırsat  2…   120 Aya Kadar 0,78 Faiz Oranıyla Banka Kredisi İmkanı…

Fırsat  3…  24 Ay’ dan 60 Ay’ a Kadar  0 Faizli Banka Kredisi…

Fırsat  4…  Peşin Alımlarda Tam %10 İNDİRİM…

%80’  i Yeşil Alan…

Yapımı devam eden Kartal’ın çehresini değiştirecek proje 28.250 m2’lik bir alanda %80’ i yeşil alan olmak üzere toplamda 9 blok ve 294 daireden oluşuyor. Yakacık’ın en güzel lokasyonunda yer alan projede deniz ve şehir manzaralı alternatifler mevcut.

İçerisinde büyüklükleri 66 m2’den 205 m2’ ye kadar değişen 1+1 den 5+1’e kadar penthouse ve bahçe dubleksi daire tiplerinin de yer aldığı 6 farklı kat planı bulunan Demirlipark-Yakacık Projesi’ nin  inşaatına Eylül 2009 tarihinde başlandı. Dairelerin Mayıs 2011 tarihinde daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

“Ulaşım Kolaylığı” Birinci Tercih Nedeniniz Olacak

E-5 ve E-6 Karayollarına 3 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ ne 20 dakika, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanına 10 dakika. Kartal Sahil Yolu’na 5 dakika, 2010 yılında hizmete girecek olan Kartal-Kadıköy metro hattına ve Kartal’da inşa edilmekte olan Dünya’nın en büyük Adalet Sarayı’ na ise 3 dakika mesafede bulunmaktadır.

Spor, Eğlence Aktivite Alanları Sınırsız…

%80’i yeşil alana ayrılan Demirlipark-Yakacık Projesi içerisinde açık ve kapalı  yüzme havuzları, tenis kortu, masa tenisi, basketbol-voleybol-futbol sahaları, açık ve kapalı fitness alanları, sauna, bay-bayan kuaförü, cafe/restaurant, toplantı ve organizasyon odası, tüm ortak alanlarda wireless internet bağlantısı, süpermarket, yürüyüş parkurları, meyve bahçeleri, açık/kapalı otopark, oto kuaför ve 7/24 güvenlik hizmeti yer alacaktır.

Çocuklarınızı da unutmadık; Çocuk havuzu,çocuk oyun alanları ve kreşlerde çocuklarınız da güvenle eğlenmenin ve vakit geçirmenin tadını çıkaracak.

Güven, Konfor, Kalite, Sürat ve Bilginin Adresi : Demirli Yapı

İnsanların yaşamını kolaylaştırmak için  mekanlar inşa eden  Demirli Yapı, hayata geçirdiği yapıların kalitesi, konforu,  estetiği ve güvenliğinden yıllardır ödün vermemiştir.

Demirli Yapı, eğitimli ve işinde tecrübeli mühendisleri, donanımlı proje yöneticileri, jeofizik  araştırmacıları ile yapı planlarını en ince ayrıntısına kadar inceler ve hayata  geçirir.

Demirli Yapı , inşaat  sektöründeki deneyimiyle ve yaptığı birçok başarılı projeyle konut yatırımcısının güvenini   kazanmış bir inşaat şirketi olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Demirli Yapı bir Demirli Grup şirketidir .

İlgili Haberler

Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi
Eğitim
20 Nisan 2024
Prof. Dr. Nevzat Tarhan ile İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Bağımlılık Üzerine Söyleşi

Ülkemiz Bağımlılıkla Mücadele Seferberliği kapsamında, İstanbul Anadolu Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı ve tedavi yöntemleri konularında Prof. Dr. Nevzat TARHAN ile birlikte Kurum Psikologu Nurdan EYÜPREİSOĞLU’nun moderatörlüğünde bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide Prof. Dr. Nevzat TARHAN,  bağımlılık nedir, kişiyi madde kullanmaya iten nedenler nelerdir, bağımlı bir bireyin tedavisi nasıl olmalıdır, bağımlı bir birey ile nasıl […]

Belediye
20 Nisan 2024
Dünyanın Çocukları “Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali” için İBB’de buluştu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 farklı ülkeden ‘Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’ için İstanbul’a gelen çocukları, Saraçhane’deki tarihi Meclis Salonu’nda ağırladı. İmamoğlu, aralarında Filistin ve Ukrayna’dan gelen çocukların da bulunduğu katılımcılara, “Dünyanın farklı bölgelerinde yaşanan savaşların, acıların son bulması, Atatürk’ün dediği gibi, yurtta ve dünyada barışın egemen olması için, çocuklardan öğreneceğimiz çok şey var. Dilerim, […]

Eğitim
20 Nisan 2024
Çevreci ve Sanat Sever Öğrencilerin Yaratıcı Çalışmaları 3. Kez Müze Gazhane’de!

 İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi öğrencilerinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Yıl Sonu Resim Sergisi bu yıl üçüncü kez 23 Nisan – 14 Mayıs tarihlerinde Müze Gazhane’de yapılacak. Sergideki çalışmaların bir kısmı ‘’ileri dönüşüm’’ temasına odaklanıyor. Öğrencilerin yaratıcı güçlerini dünyanın geleceği için ortaya koydukları sergi izleyicileri düşündürürken, yaşam ve tüketim alışkanlıklarını sorgulamaları için de ilham verecek. Dünya Bankası’nın […]

Basında Kartal
19 Nisan 2024
Kartal Belediyesi’nin Kreşlerinde 23 Nisan Coşkusu

Kartal Belediyesi’ne bağlı 14 kreşte eğitim gören çocuklar hazırladıkları gösterilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, minik öğrencilerin 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Çocukların günlerce emek verdiği gösteriler ayakta alkışlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde bir kutlama programı düzenlendi. Kartal […]