Şimşek gençler münazara şampiyonu oldu

Yayın: 11:51 - 03.05.2018
Güncelleme: 11:51 - 03.05.2018

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Münazara Takımı, Burak Bora Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen okullar arası münazara yarışması finalinde Kartal Anadolu Lisesini yenerek şampiyon oldu. Doğa Fidan, Duygu Geçgel, Ezgi Kar, Ezo Kar ve Deniz Dede’den oluşan Münazara takımının şampiyonluğu sevinç ve gurur yaşattı.

“Gurur duyduk.”

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin yaptığı açıklamada, “Birçok alanda olduğu gibi münazara yarışmasında da şampiyon olduk. Öğrencilerimizin okullar arası münazara yarışmasında aldığı şampiyonluk bizleri mutlu etti. Çok sevindik ve gurur duyduk. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

“Öğrencilerin kendilerini doğru bir şekilde ifade edebilmelerini amaçlıyoruz.”

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ayşe Seferoğlu ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Edebiyat bölümü olarak okul çapında düzenlediğimiz geleneksel münazara turnuvalarımızla öğrencilerin kendilerini doğru bir şekilde ifade edebilmelerini amaçlıyoruz.  Öğrencilerimizin okul içi turnuvalarda verdiği mücadeleyi, okullar arası bir müsabakada da göstermek istedik. Okullar arası münazara yarışması için, geçen yıl okul içerisinde yapılan münazarada başarı gösteren öğrenciler seçildi ve Edebiyat öğretmenleri Deniz Hacıhaliloğlu, Tuğba Özbek, Abdülkerim Seferoğlu’nun da katkılarıyla okul takımı oluşturuldu. Turnuva sonunda da münazara takımımız şampiyon oldu. Öğrencilerimizi kutluyorum.”

Exit mobile version