Ahmet Şimşekli gençler en güzelini seçti

Yayın: 13:47 - 24.05.2018
Güncelleme: 13:47 - 24.05.2018

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlediği “En güzel bahçe ve balkon” yarışması sonuçlandı.

 

Kartal’da çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek, yeşil dokusunu arttırmak, öğrencilerin sosyal çevre ile ilişkilerini arttırmak, çevreyi güzelleştirmek, görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar yaratmak, en güzel bahçe ve balkonların Kartal’da olmasını sağlamak amacıyla düzenlenen ve yoğun ilgi gören yarışmada Can Meşe birinci,  Murat Yılmaz ikinci, Sabahattin Karaer’de üçüncü oldu. Dereceye girenlerin ödülleri, okulun teras bahçesinde düzenlenen törende verildi.

 

“Geleceğe imza atıyorsunuz”

 

“En güzel bahçe ve balkon” yarışması ödüllerini verdikten sonra bir konuşma yapan Ahmet Şimşek Koleji Genel Eğitim-Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek, “Biz bu yarışmayı ilk açıldığımız günden beri düzenliyoruz. Güzel bir çevre, güzel bir ülke ve dünya demektir. Biz küçük bir kıvılcım yaktık. Güzel, akıllı, geleceğimizi emanet edeceğimiz sevgili yavrularımızın çevre bilincinin gelişmesi ve iyi birer çevreci olması en büyük hayalimizdir. Bu yıl yarışmamızda derece alan doğasever, çevre bilinci yüksek, çevremizin, ilçemizin güzelliğine katkıda bulunan kıymetli katılımcılara teşekkür ediyorum. Bahçesine, balkonuna, hatta komşusunun bahçesine bile özen gösteren insanlar her türlü ödülü hak ediyor demektir. Bu ödüller semboliktir. Asıl amaç, sevgili öğrencilerimizin ve Kartal’da yaşayanların çevre bilincinin yükseltilmesidir, bunu da layıkıyla yapıyorlar. Sevgili gençler, geleceğe imza atıyorsunuz. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.” dedi.

Exit mobile version