Apaydın ben bırakıyorum, Kartalspor’a aday olun, sahip çıkın!

Yayın: 12:17 - 10.06.2018
Güncelleme: 12:17 - 10.06.2018

Kartalspor kulübü Başkanı Ali Apaydın Olağanüstü Genel Kurul Kararı alarak yeni adayların kulübe sahip çıkmasını istiyor.

İlk toplantının yapılacağı 09 Haziran 2018 tarihinde gerekli çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ikinci toplantının 16 Haziran 2018 tarihinde yapılacağını belirtti. Kulübün mevcut durumunun ekonomik açıdan zor durumda olduğunu belirten Apaydın, hem ekonomik hemde manevi destek göremiyorum. Bu durumda daha fazla kulübün başında kalmamın Kartalsporumuz fayda getirmeyeceğini düşünüyorum.

Kartalspor’umuzun dün yapılması gereken olağanüstü kongresi, çoğunluk sağlanamadığından 16 Haziran 2018 günü kulüp binamızda yapılacaktır.

Görev süremin dolmasına iki yıl kalmasına rağmen, kulübümüzü ekonomik yönden daha iyi duruma getirecek, taraftarımızın beklediği şampiyonluğa oynayacak bir takımı oluşturacak ve de yine taraftarımızın artık her maçta istifaya davet etmeyeceği bir Başkan ve yönetimin gelmesi için, Kartalspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda almış olduğumuz olağanüstü kongre kararına rağmen bu güne kadar başkanlığa ve yönetime sahip kimse çıkmamıştır.

Ancak üzülerek görüyorum ki, bu gün hala, görev almaktan kaçan ama sosyal medyada eleştirilerini sürdürmeye devam Kartalspor düşmanları var. Sevgili arkadaşlar kongre günü, şehir dışında olacağımdan katılım sağlayamayacağım. Sizden isteğim kulübümüze sahip çıkın ve lütfen yönetime ve Başkanlığa aday olun.

Exit mobile version