Atatürk Üniversitesi’nden gençlere davet…

Yayın: 09:53 - 30.07.2018
Güncelleme: 09:53 - 30.07.2018

“ADI GİBİ ÖNCÜ, HAYATIN HİZMETİNDE, HEP İLERİYE…”

Birkaç gün içinde üniversite tercihlerini yaparak hayatlarının önemli kararlarından birini verecek olan sevgili gençler Atatürk Üniversitesi ve Erzurum sizleri hayatı paylaşmaya, huzura, güvene, kaliteli bir eğitime davet ediyor.

Atatürk Üniversitesi “Adı gibi öncü, hayatın hizmetinde, hep ileriye” sloganı, yeni nesil üniversite hedefi ile yeni kurulmuş bir üniversitenin heyecanını taşırken, 61 yıllık tecrübesi, kurumsal kimliği, geçmişinden gelen önemli başarıları, vatan millet sevgisiyle yetiştirdiği öğrencileri, kendini ispatlamış eğitim sistemi ile sizlere dünya ile rekabet edebilecek eğitim ortamı sunmaktadır.

Atatürk Üniversitesi akademik ve fiziki imkânlarıyla, modern araç, gereçlerle donatılmış dershane, laboratuvar, bilişim ve teknolojik altyapısı, sosyal imkânları, sosyal etkinlikleri, öğrenci memnuniyeti, yüksek eğitim seviyesi ile ülkemiz ve dünya üniversiteleri arasında önemli bir yer edinmiştir.

Atatürk üniversitesi; ülkemizin en iyi kampüslerinden birinde çok çeşitli sosyal, kültürel, sportif yaşam alanlarına sahip olma avantajıyla geleceğinizi kurmak için alacağınız kaliteli eğitimin yanı sıra tam bir öğrenci, huzur ve güven şehri olan Erzurum ile birlikte sizlere huzurlu, güvenli ve ideal bir eğitim ortamı sunacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Sevgili gençler; biz Atatürk Üniversiteliler üst yönetiminden öğretim üyelerine, asistanlarından bütün çalışanlarına kadar evinizdeki güven, huzur ve rahatlığı yaşayacağınız bir şehirde ve ülkemizin en iyi üniversitelerinden birinde sizleri hayata ve geleceğe hazırlamak için ilk günün heyecanıyla beklediğimizi bilmenizi istiyoruz.

Öte yandan üniversitemiz özellikle sağlık eğitimi ve sağlık hizmetleri alanında çok saygın ve etkin bir konuma sahiptir. Bu sebeple sağlık alanında eğitim almak isteyen gençlere güçlü eğitim kadrosu, teknolojik alt yapısı, laboratuvarları, modern cihazlarla donatılmış klinikleri ile çalışmaktan gurur duyduğum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini tercih etmelerini öneriyorum.

AHMET BERHAN YILMAZ

Ahmet Berhan Yılmaz
Exit mobile version