SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Metro’nun Esnafım projesi, bakkal amcaya hayat öpücüğü gibi…

Yayınlanma:
ABONE OL

Metro’nun Esnafım projesi, bakkal amcaya hayat öpücüğü gibi…

 

Kurulduğu günden bu yana en uygun, en hesaplı ürün ve hizmetler sunmayı hedefleyen Metro Toptancı Market, profesyonel müşterileri için sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini ekledi. Türkiye geneline yayılmış 9 şehirdeki 14 mağazasını dolaşan METRO Esnafım 2010  Bakkal/Market Gezici Çözüm Noktası tırları, bölge esnafının ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmak amacıyla esnafla buluştu. 70 gün boyunca 4.000 km’den fazla yol kat eden tırlar, ilk turlarını Metro Pendik mağazasında tamamlamış oldu. Metro tırları birinci turun son etkinliğinde 18-22 Şubat 2010 tarihleri arasında METRO Pendik mağazasında esnaf müşterileriyle buluşacak.

Esnafım 2010 tırlarını günde 700’den fazla esnaf müşteri ziyaret etti ve sunulan çözümler konusunda bilgiler aldı. İstanbul, Ankara, Gaziantep, Adana, Konya, İzmir, Bursa mağazalarında düzenlenen Esnafım 2010 TIR ve çadır etkinliğinde tedarikçi firmalarla birlikte mini bir fuar alanı oluşturuldu. Etkinlik alanında yer alan yüzlerce  özel çözüm, on binlerce esnaf ziyaretçiye sunuldu ve detaylı bilgiler verildi.

Metro Toptancı Market, çözüm tırlarıyla müşterilerine yalnızca ürünleri, hizmetleri ve çözümleri yakından tanıtmakla kalmayıp, işlerini geliştirmeye yönelik öneriler de sunuyor. Güvenlik sistemleri, ödeme noktası çözümleri, stok ve sipariş yönetme, hizmet kalitesini arttıracak ekipman çözümleri, iş geliştirici fikirler gibi çeşitli konularda müşterilerine bilgi ve tavsiyeler sunuyor.  

Program kapsamında ayrıca müşterilere yönelik çeşitli promosyonlar düzenlenirken, kârlılık, stok rotasyonu, tanzim, teşhir gibi satış noktası çözümleri konularında pratik bilgi ve deneyimler de aktarılıyor.

Metro Esnafım etkinliğini bugüne kadar 25.000’den fazla müşteri ziyaret etti. 266 bakkal ve market müşteriden dükkanlarını düzenleme talebi alındı. Metro’nun Esnaf Müşteri Uzmanları bu müşterilerin dükkanlarını yerinde ziyaret ederek çözümler sunmaya başladı. 20 yeni dükkan açmak isteyen bakkal/market müşteriye proje çizildi. 4.000’den fazla esnaf, çözümleri yakından tanıdı, modern perakende çözümleri hakkında bilgilendirildi. 3.000’e yakın bakkal ve market müşterisiyle bire bir ilgilenilerek işlerini geliştirici çözümler sunuldu.

METRO Toptancı Market dünyanın 29 ülkesinde 600’den fazla mağaza ile hizmet vermektedir. Dünya çapında 100.000’den fazla çalışanı olan şirket, 2007 yılında 31.7 milyar € değerinde ciro elde etmiştir. METRO Toptancı Market, dünyanın en önemli uluslararası perakende şirketlerinden biri olan METRO Group’un satış şirketlerinden biridir. METRO Group 2007 yılında yaklaşık 64 Milyar € değerinde ciro elde etmiştir. Grup 290.000 çalışanı ve 2.100 mağazası ile 32 ülkede hizmet vermektedir. Grubun performansı birbirinden bağımsız olarak hizmet veren satış şirketlerinin gücünden kaynaklanmaktadır.

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]