Üniversite Adaylarına, Ücretsiz Rehberlik Hizmeti!

Yayın: 07:47 - 11.07.2009
Güncelleme: 07:47 - 11.07.2009

Kartal Belediyesi ve Okan Üniversitesi işbirliğinde, bu yıl üniversiteye başlayacak adaylara okul tercihi ve diğer konularda ücretsiz rehberlik hizmeti sunulacak. Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde 13 Temmuz Pazartesi açılacak ve 31 Temmuz tarihine kadar 7 gün boyunca Saat:10.00–20.00 saatleri arasında öğrencilere her türlü konuda rehberlik hizmeti verilecek.

Okan Üniversitesi’nin deneyimli akademik kadrosu ve uzman rehber öğretmenler tarafından, bu yıl üniversite sınavına girmiş tüm öğrencilere ilgi alanları, yeteneklerine göre kendilerine en uygun meslekleri seçme ve puanlarına en uygun tercihi yapmalarını kolaylaştırma konusunda rehberlik ve danışma hizmeti verilecek.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, rehberlik ve danışma merkezinin açılmasıyla ilgili olarak, haftanın 7 günü, 10.00 – 20.00 saatleri arası 10 saat aralıksız verilecek rehberlik hizmetiyle, üniversite adaylarının bilinçlendirilip istedikleri bölümlere daha kolay ve güvenle yerleştirilmesinin amaçlandığını söyledi. Başkan Öz, “Rehberlik ve danışma hizmetiyle, her öğrenci istediği ve arzu ettiği bölüme yerleştirilip mezun olduğunda, topluma daha iyi hizmet vereceği gibi, sevdiği bir mesleği yapmanın keyfini yaşayacak. Bu anlamda akademik kadrosunu ve uzman rehber öğretmenlerini bu amaçla seferber ederek bizlerle işbirliği yapan Okan Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Sadık Kırbaş başta olmak üzere, üniversitenin yönetim ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu yıl tercih yaparak üniversiteye başlayacak öğrencilere kolaylıklar ve derslerinde başarılar, sağlık ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Öğrenci ve yakınları, Rehberlik ve Danışma konularıyla ilgili olarak Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nin (0216) 353 37 78 numaralı telefonundan da bilgi alabilecekler.

Exit mobile version