Sultanbeyli İşadamları Buluştu

Yayın: 15:20 - 19.02.2010
Güncelleme: 15:20 - 19.02.2010

Sultanbeyli içinde aktif faaliyet gösteren işadamları, düzenlenen toplantıda, Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve İlçe Emniyet Müdürü Halit Körken ile bir araya geldi.

 

Sultanbeyli Belediyesi, ilçedeki işadamları ile Kaymakam Mehmet Ceylan, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve İlçe Emniyet Müdürü Halit Körken’in buluşmasına ev sahipliği yaptı. Düzenlenen kahvaltılı programda önce Sultanbeyli’de son dönemde yaşanan gelişmelerin anlatıldığı tanıtım filmi izlendi, ardından ev sahibi olarak Başkan Hüseyin Keskin, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Keskin: “Yasalar çerçevesinde her türlü desteği veririz”

Belediyenin mevcut projelerini detaylandıran Keskin, “Sultanbeyli’yi yaptığımız gezilerde, düzenlemiş olduğumuz programlarımızda sürekli anlatıyoruz ve anlattığımız kişilerin ilçemize dair fikirlerini, önerilerini dinliyoruz. Bu nedenle iş adamlarımızla bir araya geldik” dedi ve ilçeye yapılacak her türlü yatırımda belediye olarak ellerinden gelen desteği verebilecekleri müjdesini verdi.

Ceylan: “Yatırım için emniyet ve huzur şart”

Ardından sözü alan Kaymakam Mehmet Ceylan, “ Bir yerde yatırım olabilmesi için orada emniyet ve huzur olması gerekir.” dedi ve belediyenin yanına yapılacak olan hükümet konağı projesine ve iki yeni karakol inşaatına değindi. Ceylan,  “Huzurlu ve güvenli Sultanbeyli İstanbul’da yaşanılmak istenen bir ilçe olacak Siz değerli yatırımcılarımızla birlikte ilçemizi daha yaşanabilir bir kent haline getirme çabamız sürecek.” şeklinde konuştu.

Körken: “İki yeni karakol bitmek üzere”

İlçe Emniyet Müdürü Halit Körken ise emniyetin çalışmaları ile ilçedeki karakol inşaatları hakkında bir sunum yaptı. İlçedeki polis kadrosunu artırmak için buradaki emniyet binalarının kalitesini yükseltmek gerektiğine değinen Körken “Belediyemizin desteğiyle iki yeni karakol yapımına başladık ve binaların büyük kısmının yapımı tamamlandı. Personel binamızın dış görünümü yepyeni bir görünüme kavuştu. Personelimize ait bir yemek hanemiz yoktu, binamızın üst katına bir yemekhane yaptırdık. Sultanbeylili iş adamlarının inisiyatifi ile oluşturulan Sultanbeyli Polis Hizmetleri Geliştirme Derneği’nin çalışmalarıyla ilçeye 9 yeni araç kazandırıldı.” dedi.

Konuşmaların ardından program işadamlarının soru, görüş ve önerileriyle sona erdi.

Exit mobile version