Hüseyin Keskin ve İstanbul Büyükşehir Meclis Üyelerinin Abant Buluşması

Yayın: 08:01 - 22.02.2010
Güncelleme: 08:01 - 22.02.2010

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Bolu Abant’ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, Bolu Abant’ta Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ile buluştu. Düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Başkan Hüseyin Keskin’le beraber belediye meclis üyelerimiz Hüseyin Sezer, Yahya Çelik, Hasan Kuvvet ve Vedat Kibar katıldı. Toplantıda Sultanbeyli’nin son durumu ve sorunları tartışıldı, önümüzdeki dönemde bu sorunlara çözüm olabilecek projeler üzerine konuşuldu.

Toplantı sonunda meclis üyeleri arasında bowling ve tenis turnuvası yapıldı. Bowling turnuvasının ikincisi meclis üyemiz Hüseyin Sezer olurken üçüncü Hasan Kuvvet seçildi. Teniste ise ikinciliği elde eden yine meclis üyemiz Yahya Çelik oldu. Turnuva sonunda dereceye girenlere Aziz Babuşcu ve Kadir Topbaş tarafından fotoğraf makinesi, saat ve dolma kalem hediye edildi.

Exit mobile version