Ahmet Şimşekli minikler çok mutlu

Yayın: 09:27 - 21.09.2018
Güncelleme: 09:27 - 21.09.2018

Ahmet Şimşek, “Değerli velilerimiz müsterih olsunlar. Emanetlerine gözümüz gibi bakacağız.Vatana, millete, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, başarılı insanlar olarak yetişmeleri için çalışacağız.

Ahmet Şimşek Koleji’nin minikleri sınıfları doldurdu. 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 1. Sınıfa başlayarak sınıf öğretmenleri Başak Uçar, Ali Uçar, Saadet Altay ve yeni arkadaşlarıyla tanışan öğrenciler, okullu olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sınıflarda öğretmenlerinin anlattıklarını dikkatle dinleyen, ders aralarında birbirinden neşeli oyunlar oynayan minik öğrenciler, büyük bir heyecanla yeni yaşamlarının ilk adımlarını da atmış oldular.

“Hepsinin gözleri ışıl ışıl parlıyor.”

Okula yeni başlayan öğrencilerin gözlerindeki mutluluk parıltısının çok net görüldüğünü söyleyen Ahmet Şimşek, “Öğrencilerimiz yeni bir hayata başladılar. Bu onların yaşamında önemli bir dönüm noktasıdır. Hepsinin gözleri ışıl ışıl parlıyor. Çok sevgili öğrencilerimizi bize emanet eden değerli velilerimiz müsterih olsunlar. Onlara gözümüz gibi bakacağız. Vatana, millete, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, başarılı insanlar olarak yetişmeleri için çalışacağız,ne gerekirse yapacağız.” dedi.

Exit mobile version