CHP’li Başkan Öz, “Genel Başkanım, yardımcılarını iyi seçemiyor”

Yayın: 11:46 - 15.10.2018
Güncelleme: 11:46 - 15.10.2018

Geçtiğimiz günlerde, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları için “Bizim Genel Başkanımızın bir özelliği vardır. Önüne bir kasa domates koy, içinde bir tane çürük varsa onu bulup çıkarıp Genel Başkan Yardımcısı yapıyor” sözlerini sarf eden CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, söylediği sözlerden en ufak bir rahatsızlığı olmadığını söyledi.

Katıldığı bir toplantıda kameralar önünde konuşan CHP’li Başkan Öz, “Ben 1969’da partiye giren biri olarak Genel Başkan’a saygısızlık yapacak biri değilim. Benim söylediğim sadece bürokrasiden geldiği için iyi seçemiyor. Biz onun önüne PM sağlam listeyle sağlam insanları koymamız gerekir dedim.

Bundan dolayı en ufak bir rahatsızlığım olmadı. Keşke demeseydim diyecek karakterde de değilim. Bazı şeyler, tabi bunlar kendi içimizde ki sorunlar. Bazı şeyleri bildiğim için, bilerek adrese mesaj verdim.

Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı var. Dolayısıyla makam mevki gözetmeden, makamı ve adaylığı tehlikeye atarak, Cumhuriyet Halk Partisinin doğru olmasını gönülden istediğim için o lafları ettim” dedi.

İşte o konuşma;

https://www.youtube.com/watch?v=YZRwHOniDpM

Exit mobile version