Başkan Altınok Öz, Yakacık esnafıyla kahvaltı programında buluştu

Yayın: 13:43 - 15.10.2018
Güncelleme: 13:43 - 15.10.2018

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Yakacık esnafıyla kahvaltı programında bir araya gelerek, esnafın sorunlarını ve önerilerini dinledi.

Etkinliğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Hüseyin Tozkoparan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Gülcemal Fidan ile çok sayıda meclis üyesi ve birim müdürü katıldı.

Başkan Altınok Öz’den Yakacık’a ‘Kadri Evsen’ Sözü

Başkan Altınok Öz ve heyeti, etkinlik boyunca Yakacık esnafının sorunlarını ve önerilerini dinledi, yapılması gerekenleri not aldı. Bir esnafın Yakacık’ın ilk Belediye Başkanlığı’nı yapan merhum Kadri Evsen’in isminin yaşatılması gerektiğini söylemesi üzerine Başkan Altınok Öz, katılımcılara bir söz verdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, en yakın zamanda Yakacık’ta hayata geçecek bir projeye ‘Kadri Evsen’ isminin verileceğini kaydetti. Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada, göreve geldikleri günden itibaren Yakacık’a sahip çıktıklarını belirterek, şunları söyledi: “Yakacık Bayram Demirkol Parkı, Yakacık Meydanı’nın yeniden düzenlenmesi, Türkiye’nin ilk ve tek alerjik çocuklar kreşi olan Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi, iki defa düzenlediğimiz tapu dağıtım törenleri ile her zaman Yakacık’a sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz.”

Exit mobile version