Bu kooperatif hangi müdürler için kuruldu?

Yayın: 11:34 - 19.10.2018
Güncelleme: 11:34 - 19.10.2018

Kartal Belediyesi inşaat sektörüne mi el attı?

Yaklaşık bir yıl önce Kartal Belediyesinde çalışan müdürler tarafından kurulan konut yapı kooperatifi kamuoyunun dikkatini çekti.

Ak Partili Meclis üyelerinin meclis kürsüsünden sıksık gündeme getirdiği “Kartal Belediye Başkanının müteahhitlerle anılması” konusu sıcaklığını korurken dikkat çeken bir yapı kooperatifinin kurulması ve bu kooperatifin kurucu yönetim kurulu üyelerinin belediye kurumu içinde beyaz müdürler olarak tabir edilen seçkin personelden oluşması –Kartal Belediyesi müteahhitliğe mi başladı? ve –personel arasında ayırımcılık mı yapılıyor? sorusunu akla getiriyor.

Kartal halkı adına, Kartal Belediye Başkanlığı tarafından cevaplanması amacıyla soruyoruz!..

-Kartal Belediyesinde görev yapan üç müdürün Yönetim Kurulu üyeleri olarak temsil ettiği “Sınırlı Sorumlu Düşün Dönüş Konut Yapı Kooperatifi” hangi amaçla kuruldu, üyeleri kimlerden oluşuyor?

-Belediye iştiraki olan Karyapsan A.Ş. şirketinin bu kooperatifle doğrudan veya dolaylı bir bağı varmıdır?

-Bu Kooperatifin ve üyelerinin, Karyapsan şirketinin yüklenici firma olarak kat karşılığı üstlendiği Cengiz Topel caddesi üzerinde kaba inşaatı devam eden inşaat ile ilişkisi – alışverişi varmıdır?

Kartal belediyesi yetkilileri bu konuda bir açıklama yaparlarsa gazetemiz tarafından kamuoyunun bilgisine sunulmak üzere yayınlanacaktır.

Exit mobile version