Kartal Yakacık’taki bu parkın kafeteryası kime verilecek?

Yayın: 12:12 - 24.10.2018
Güncelleme: 12:12 - 24.10.2018

Yarın ihalesi yapılacak olan park hakkında bomba bir iddia gündeme düştü.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından birkaç ay önce açılışı yapılan Kartal Belediyesine ait Yakacık havuzlu parkın kafeterya kısmı ihale usulüyle işletmeye verilecek.

Kartal’ın en büyük parkı Yakacık Havuzlu Park ihaleye çıkarılıyor.

Yarın Perşembe günü ihalesi yapılacak olan park hakkında bomba bir iddia gündeme düştü. İddiaya göre park ihalesinin belediye meclis üyelerinden bir kişiye söz verildiği, işletmesinin de o meclis üyesinin bir yakınına verileceği iddia edilmektedir.

Kartal halkının hizmetine açılan 30.000 (Otuz Bin) metre kare alan üzerine kurulu olan parkın cafe kısmı ihaleye çıkıyor. İhaleye çıkacak olan yer, aslında cafe olarak gözüküyor olsa da, alacak olan işletmeci ihale sonrası önünde bulunan açık alanı, kır düğün salonu, piknik alanı gibi kullanma hakkı elde ederek uhdesine geçireceği belirtiliyor. Başvuruların en son bugün yani 24 Ekim 2018 Çarşamba saat 17.00 ye kadar kabul edildiği park yarın ihaleye çıkacak.

Yarın Perşembe günü ihalesi yapılacak park kafeterya ihale bilgileri ise belediye veya iştiraki olan şirket tarafından Kartal kamuoyuna açık şekilde duyurulmadığı da dile getirilmektedir.

 

Çok fonksiyonel bir park!

Kartal’ın en büyük parkı olan ve içinde piknik, sergi, konser, seyir alanları, sülün yaşam alanı ve gezinti yolları, kaya bahçeleri, doğal bitki şelalesi gibi donatılar bulunan Yakacık Havuzlu Park, İstanbul’un balkonu olan Yakacık Çarşı Mahallesi’nde yer alıyor.

Exit mobile version