Kartal Belediyesi’ni CHP’ye kazandıran Yüksel Çiftçi’ye müthiş ilgi!

Yayın: 22:27 - 28.10.2018
Güncelleme: 22:27 - 28.10.2018

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adaylık müracaatını yapan Yüksel Çiftçi, projelerini açıkladı.

CHP’den Kartal Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan eski ilçe başkanı Yüksel Çiftçi, ilçe merkezinde yapılan geniş katılımlı toplantıda projelerini açıkladı.

2009 yılında CHP Kartal İlçe Başkanı olduğu dönemde Kartal Belediyesinin kazanılmasında önemli bir rol üstlenen genç siyasetçi Yüksel Çiftçi’nin adaylık açıklamasına CHP’den Belediye Başkan adayı adayı olan Hüsnü Süslü, Gökhan Yüksel, Oğuz Aykan, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Adem İpek, Önceki Dönem MHP İl Genel Meclisi ve Refahiye hizmet gönüllüleri Başkanı Suat Çalışır, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Dursun Çolak, Genelkurmay’dan emekli Albay Hakim Orhan Önder, Kartal Eski Emniyet Müdürü ve Belediye Başkan Yrd Ergün Öztaner, Sanat Dünyasından Yüksel Çiftçi’nin kültür sanat koordinatörlüğünü yapan Tiyatrocu Enis Fosforoğlu ile kızı Renan Fosforoğlu, Seren Fosforoğlu ve Ünlü halk Ozanı Davut Sulari torunu Halk Sanatçısı Berrin Sulari çok sayıda partili ve Kartalspor taraftarları katıldı.

Salona Kartalspor taraftarının “Yüksel Çiftçi Başkan, Kartalspor şampiyon” tezahüratları ile giren Yüksel Çiftçi, ilçe başkanı Muammer Çelebi’nin açılış konuşmasının ardından ekibini tanıttı ve projelerini açıkladı..


Kartal’ı hak ettiği yere getireceğini belirten Yüksel Çiftçi şunları söyledi: “2009’da Kartal Belediyesi’ni CHP’ye kazandıran ilçe teşkilatı başkanıyım. Yeniden bu ruhu göndere çekmek için Kartal Belediye Başkanlığı’na aday oluyorum. Kartal’ı kültür ve sanatın başkenti yapacağız. Kartal SSK Hastanesi’nin yerine Kartal Tıp Merkezi’ni inşa edeceğiz. Sahil yolu ve demiryolu arasında bulunan bölümde kentsel dönüşümü hızla gerçekleştireceğiz. Kartal’da çocuklarımızın yaz kış rahatlıkla güvenle oynayabileceği parklar inşa edeceğiz. Kartal Stadı’nı eski yerine 20 Bin kişilik olarak daha modern bir şekilde yapacağız ve Kartalspor’u amatörden alıp yeniden en üst liglere taşıyacağız. Bunun için yanımıza Kartalspor’un efsane başkanı Ergun Öztaner’i de aldık. Kartal’da modern hayvan barınakları ve hiç olmayan kedi evlerini kuracağız”


Anne ve babasının ellerini öperek hayır duasını alan Yüksel Çiftçi konuşmasını “Kendimi Kartallılara emanet ediyorum” diyerek bitirirken salondan büyük alkış aldı.

Exit mobile version