Kemal Ayyıldız, Sancaktepe Belediyesine talip oldu

Yayın: 15:35 - 14.11.2018
Güncelleme: 15:35 - 14.11.2018

Mart 2019’ta yapılacak yerel seçimler için İsmi Sancaktepe ilçesinde çok konuşulan Sarıgazi Eski Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığına gelip başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Mart 2019’ta yapılacak yerel seçimler için İsmi Sancaktepe ilçesinde çok konuşulan Sarıgazi Eski Belediye Başkanı Kemal Ayyıldız, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığına gelip başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kemal Ayyıldız’ı başvuru sırasında İlyas Tanrıverdi, Kemal Eriş, Sancaktepe Erzurumlular Dernek Başkanı Hanifi Çelebi,  ve Yusuf Şencan gibi dostları yalnız bırakmadı.

İsmi çokça konuşulan, sade ve doğal haliyle ilçede oldukça seveni ve takdir edeni çok yüksek olan, Sarıgazi Belde belediye başkanlığı sırasında taraflı tarafsız insanların gönlünde taht kuran Kemal Ayyıldız’ın merakla beklenen başvurusu gerçekleşti.
Kemal Ayyıldız “ Kaldığımız yerden devam etmek için başvuruda bulundum. Allah nasip ederse, bu görev bize verilirse  Sancaktepe ilçesini daha da ileri götürmek için gece gündüz çalışacağız.” Dedi.
AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığına gelen Kemal Ayyıldız, burada başvuru işlemlerini gerçekleştirdi. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ile kısa bir sohbet gerçekleştiren Kemal Ayyıldız “ Her zaman söylediğim gibi, Allah hayırlı ise nasip etsin “ dedi. AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir “ Birbirinden değerli arkadaşlarımız başvuruda bulundu. Sizin de başvurunuzu aldık, ilçemiz için, ülkemiz için ve komşularımız için hayırlısı ne ise o olsun “ ifadelerinde bulundu.
Kemal Ayyıldız’a başvuru alındı evrakını, AK Parti İlçe Başkanı Adil Kandemir teslim etti. Samimi bir havada gerçekleşen sohbetin ardından günün anısına topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile başvuru sona erdi.
Tevfik Erk / İstanbul
Exit mobile version