Amerika ile Çin arasındaki, teknolojik savaş!

Yayın: 11:44 - 22.11.2018
Güncelleme: 11:44 - 22.11.2018

Amerika Çin ile ticaret savaşını arttırıyor tabi arkasında güçlü sebebler var. Çin teknolojik gelişmesini hız kesmeden arttırıyor fiyat rekabeti da cabası. Apple hisseleri sert düştü teknolojik ürün üreten Amerikan şirketleri borsada saç baş yoldurur vaziyette. Apple telefon fiyatlarını Çin’li Huawei markasının karşısında düşürmeye devam ediyor muhtemelen indirimler devam edicek gibi.Artık insanlar Apple ne çıkaracak değil Huawei ne çıkarcak diye bakıyor. Huawei Türk ekonomisine olan güvenini belirtip Türkiye’de yatırım yapıp mağazalarını açma yolunda ilerliyor Huawei’n son tanıttığı model akıllara ziyan fiyatı da cabası Huawei Honor 10 Lite.

Ürün 3 Farklı Seçenekle geliyor rakibimi şaka gibi ama Apple IphoneX evet 7000-TL ‘lik telefonla rakip fiyatlara bi bakalım

 

 

        * Honor 10 Lite 4GB RAM 64 GB: 1070-1100 TL Arası

Özelliklere bi göz atalım..

 

Huawei Honor 10 Lite Özellikleri

 Ürün fiyat performans canavarı rakip tanımayacak özelliklerle geliyor. Parmak izi okuyucuda mevcut. Ürün 2 arka ve 1 ön kamerayla geliyor oyuncular için geliştirilmiş Gpu Turbo 2.0 özelliği mevcut. Ürün 4Gb ve 6Gb Ram kapasiteleriyle sunuluyor ki 4Gb versiyonu bile gayet yeterli bence. Android son sürüm Pie yazılımıyla yüklü geliyor. Selficiler için Ön kamera 24Megapixel ki gayet tatmin edici. Cihaz fotoğrafları tanımlayabilen 22 farklı sahneyi otomatik algılayıp pozlayabilen Yapay Zeka ile beraber geliyor. Ürün 4 Farklı renk seçeneğiyle satışa sunulacak Kırmızı, Mavi,Beyaz ve olmazsa olmaz Siyah.Üründe parmak izi okuyucu ekranın alt tarafında konumlandırılmış ki gayet iyi düşünülmüş bence.

Yeni telefon alacaklar,ekranı kırıp yeni ekranı cihazın kendisi kadar para ödemek istemeyenler, eski telefonu arızalanlar, uygun fiyata 7000 Tl’lik performans arayanlar için biçilmiş kaftan ürün video incelemesi Shiftdelete tarafından yapılmış bi izleyin bence..

Video Linki

 

Ümit CANBOLAT
Exit mobile version