Filli boya ve Turkcell işbirliğiyle en yakın Colorexpress bayisi cebinizde…

Yayın: 07:07 - 03.03.2010
Güncelleme: 07:07 - 03.03.2010

İster bir litre, ister yüz litre olsun, istenilen renk, ton ve miktarda boyanın, kişiye özel olarak hazırlanmasına imkân tanıyan Filli Boya ColorExpress Kişiye Özel Renk Üretimi artık Turkcell’lilerin cep telefonunda.

1108 renk ve 50 renk tonu grubundan oluşan 3D ColorExpress Renk Kartelası’na ek olarak, en çok bilinen uluslararası renk kartelaları (Ral,NCS..vs) dahil binlerce farklı renk alternatifi sunan Color Express Renklendirme Sistemi bayileri, size bir kısa mesaj kadar yakın.

Fatura ve kontörlü Turkcell hatlı cep telefonlarından “renk” yazıp 5255’e ücretsiz olarak kısa mesaj göndererek en yakın 3 ColorExpress bayisinin tüm iletişim bilgilerinin anında cebinize gelmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik kısa mesajın sonundaki linkten Google’ın harita servisine bağlanıp yer tarifi alabilmek de mümkün. (adil kullanım politikası doğrultusunda günlük 5 sorguya kadar ücretsizdir. Gün içinde 5 sorgudan sonra yapacağınız her sorgu standart 2 sms/4 kontör ile ücretlendirilir)

 

Filli Boya Renk Ölçer Hizmeti ColorExpress Bayilerinde Ücretsiz…

Filli Boya’nın tüm ColorExpress renklendirme makinesi hizmeti veren bayilerinde, dilediğiniz yüzeyi (kumaş, kağıt, mobilya vb.) okutularak 2 sn. gibi kısa bir sürede karteladaki en yakın rengi bulmanızı sağlayan Filli Boya Renk Ölçer hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Renklendirme sistemi sayesinde üretilen renkler yıllar sonra yine renk tutturma sorunu olmaksızın defalarca üretilebiliyor.

Exit mobile version