SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Kartal-Karabük Maçı sonunda olaylar çıktı

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartalspor’un Karabükspor’a 0-1 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında, stad dışında maç öncesi ve sonrasında her iki takım taraftarlarının göz altına alındığı öğrenildi. Karabükspor taraftarlarının bırakıp kaçtığı yaklaşık 10 metre Uzunluğu’ndaki “Mavi ateş” pankartı parçalandı.

Bank Asya 1.Lig karşılaşmasında lider Kardemir D.Ç. Karabükspor’u konuk eden Kartalspor, güçlü rakibine karşı üstün bir oyun sergilemesine rağmen ele geçirdiği sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı ve karşılaşmanın 83. dakikasında D.Ç.Karabükspor’un siyahi oyuncusu Emmanuel Emenike’nin attığı golle kendi saha ve taraftarı önünde güçlü rakibine 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Olağan üstü önlem alındı

Stad içinde ve çevresinde olağan üstü önlemlerin alındığı görülürken  karşılaşma öncesi komşu ilçelerden takviye polis transferi yapıldı. Bu arada çok sayıda çevik kuvvete mensup polislerin stat çevresinde de kuş uçurtmadıkları görüldü. Polis panzerleri yanı sıra bir itfaiye aracının da muhtemel taraftar olaylarını önlemek için hazır bekletildi. İstanbul Emniyeti Müdür Yardımcısı Tuğrul Bek’in üstün gayretleri ile alınmış olan yoğun güvenlik önlemlerine rağmen karsılaşma öncesi ve sonrasında çıkan olaylarda bazı Kartalspor ve D.Ç.Karabükspor taraftarlarının gözaltına alındığı öğrenildi.

Cadde kapatıldı

BİM Mağazası önünden itibaren Spor Caddesinin İGDAŞ binası yakınındaki Trafik ışıklarına kadar olan bölge tamamen araç ve yaya geçişlerine kapatıldı. Bu arada ara sokaklarda konaçlanan güvenlik güçleri yer yer başlayan olaylara anında müdahale etti ve olayların büyümesini önledi. Bazı ara sokaklarda Kartalspor ve D.Ç.Karabükspor taraftarları arasında baş gösteren gerginlik kısa süre içersinde kavgaya dönüştü. Polisin zamanında ki müdahalesi ile önlenen kavga sonunda bazı D.Ç.Karabük spor’lu taraftarların Kartalspor’lu taraftarlara ağır sözler söyleyip taş attıkları belirtildi.

Esnaf şikayetçi

 

Spor caddesinde bulunan market, pastane, büfe, kasap ve manav dükkânı sahipleri yaklaşık 5 saat alış verişin durduğunu, caddenin araç ve yaya geçişlerine kapatılması sonuncunda iş yapamadıklarından yakındılar. Bu arada spor caddesi ve spor sokakta oturan vatandaşlar polis engeline takıldılar ve evlerine zorlukla ulaşabildiler. Sem halkı ve semt esnafı stadın şehir merkezi dışına çıkarılması gerektiğinin altını çizdiler.

Pankartı yırttılar

Maç sonunda yaklaşık bir saat stat içinde mahsur kalan D.Ç. Karabükspor, taraftarları polisin yoğun güvenlik önlemi ile stat dışına çıkarıldılar. BİM Mağazası önüne kadar ilerleyen 10–15 Karabükspor taraftarı burada ki taksi durağına geldiler. Ne var ki burada kümelenen yaklaşık 20 kişilik bir Kartalspor taraftarı taksi şoförlerine “Bunları arabanıza bindirmeyin” dedikten sonra Karabükspor taraftarlarını çembere aldılar. Bu arada durumu fark eden güvenlik güçleri olaya müdahale ettiler ve olayın büyümesine önlediler. Çıkan kargaşa sonrasında paniğe kapılan D.Ç.Karabükspor taraftarları yaklaşık 10 metre uzunluğundaki ve üzerinde MAVİ ATEŞ yazılı bez pankartı bırakarak kaçtılar.  D.Ç. Karabükspor taraftarlarının kaçarken bıraktıkları bez afiş kızgın Kartalspor taraftarları tarafından yırtılarak parçalandı.

Fethi Satıcı

 

 

 

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Spor
14 Nisan 2024
Galatasaray’ın yıldızı Davinson Sanchez için transfer görüşmeleri başladı

Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez’in takımdaki geleceği ile ilgili karar verildi. Galatasaray’ın defans oyuncusu Davinson Sanchez için transfer piyasası hareketlendi. Kolombiyalı oyuncunun menajeri Fernando Villarreal, transfer görüşmeleri yapmak üzere İtalya’ya uçtu. MENAJER İTALYA’DA: TRANSFER KAPIDA MI? Sanchez’in geleceği büyük merak konusu olurken, oyuncunun temsilcisi Villarreal’in İtalya ziyareti transfer dedikodularını alevlendirdi. Sanchez daha önce Napoli ile […]