Vural Savaş Kartal’da

Yayın: 22:24 - 23.06.2009
Güncelleme: 22:24 - 23.06.2009

Yargıtay Onursal Baş Savcısı Vural Savaş, Kartal Atatürk Düşünce Derneğinin davetlisi olarak Hasan Ali Yücel Kultür Merkezi’nde vermiş olduğu konferansa Kartal Belediyesi Başkan Vekili Ergun Öztaner, Başkan Yardımcısı Hasan Kumral, Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Ekin Balkancı,Yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Savaş,iç ve dış siyasetle ilgi değerlendirmelerde bulundu. Bu arada Anayasa değişikliği, Ergenekon tutuklamaları ve eğitimle ilgili önemli açıklamalar yapan Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş, ” Artık kimin başına ne gelecek belli değil. Profosörler zorla evlerinden alınıp götürülmekteler. Mayınlanmış araziler elimizden gidiyor.Yargıyı ele geçirmek ve Avrupa yargısına bağlamak istiyorlar” gibi önemli açıklamalar yaptı.

Konferansın sonunda Kartal Atatürk’çü Düşünce Derneği Başkanı Ekin Balkancı, Yargıtay Onursal Başsavcısı Vural Savaş’a bir onur plaketi.Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kumral’da Kartal Belediye Başkanı Op.Doktor Altınok Öz, adına bir demet çiçek sundu. Bu arada Savaş, kitaplarını imzaladı.

Exit mobile version