Akyol, Kartal Belediyesi personeline yemek dahi veremiyor!

Yayın: 10:32 - 10.01.2019
Güncelleme: 10:32 - 10.01.2019

Bu iddiayı Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol gündeme getirdi. Aşırı derecede borçlu olduğu bilinen Kartal Belediyesi, mevcut personel maaşlarını ödemekte zorlandığı bugünlerde birde yemek hizmetinin durdurulması ile gündeme geldi.

Edinilen bilgiye göre Belediyedeki personel yemekhanesinde tadilat yapıldığı gerekçesiyle personelin yemek ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla gidermeleri gerektiği söylenmiş.  Aslında yemekhane tadilatı değilde yemek firmalarıyla yaşanan sorun sebebiyle böyle bir uygulamaya gidildiği dile getiriliyor. Personel 01 Ocak 2019 tarihinden itibaren kendi imkanlarıyla yemek ihtiyacını gidermeye çalışıyor. Yemek ücreti olarakta ay başında maaşlarına ilave olarak yemek ücreti ödeneceği belirtilmiş, fakat miktarı hakkında rakam belirtilmemiş.   

Bu duruma tepki gösteren Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol, “Kartal Belediyesinin içler acısı hali ortadayken personeline yemek dahi yediremeyen Belediye Başkanının tatil fotoğrafları paylaşması oldukça manidar bir durumdur. Kartal halkının tüm bu yaşananları görerek 31 Mart sonrasında Ak Parti Belediyeciliğini Kartal’a kazandıracağımızdan eminim” dedi.

Exit mobile version