O müteahhidin iddiasına Belediye Başkanı Öz’den yalanlama geldi!

Yayın: 15:13 - 19.01.2019
Güncelleme: 15:13 - 19.01.2019

Gazetemiz internet haber sitesinde yayınlanan “CHP’li Başkan Öz’ün bu hareketi CHP’li müteahhidi çıldırttı! Başlıklı haberde adı geçenKartal Belediye Başkanı Altınok Öz kendisi hakkında dile getirilen iddiayı yalanlayan açıklama yaptı. Kartal Belediyesinin internet sitesinden yayınlanan açıklamada; Müteahhit firma yetkilileriyle arasında geçen konuşmanın doğru olduğunu fakat içeriği hakkında o konuşmanın çarpıtılarak basına yansıtıldığını belirtti.  

İşte o açıklama;

 Kamuoyuna duyurulur.

19.1.2019 17:35:05 
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü



Kartal Haber Gazetesi internet sitesinde yer alan bir haberde söylemediğim ifadeler, sadece bir şahıs beyanı ile söylenmiş gibi sunulmuştur.

İlgili haberdeki;

“…Firma yetkililerinden Binali Aydın’ın konuyla ilgili verdiği bilgi oldukça dikkat çekici; Aydın, “Biz belediye Başkanı Altınok Öz ile bir cenaze ortamında karşılaştığımızda bu durumu sorduğumuzda verdiği cevaba da çok şaşırdığımızı belirtmek istiyoruz. Aynen şöyle söyledi, “Belediye olarak çalıştığım firmayı istediğim zaman değiştiririm, ben genel başkan yardımcısı değiştiren adamım firmayı mı değiştiremeyeceğim! Dedi….” şeklinde yer alan paragraftaki ifade yalandır. İftiradır.

Belediye Başkan adaylığı sürecinde tarafıma karşı kullanılan birçok iftira gibi bu da mesnetsiz, kanıta muhtaç ve maksatlı bir ifadedir.

Asla böyle bir ifade kullanmadığım gibi, söz konusu kişi ile bu manada bir diyalog içinde de olmadım. 

Kendisi birçok tanığın önünde Cemevi’ndeki cenaze öncesi gergin biçimde yanıma geldi. İşlerin ödemesi ile ilgili konuşmak istedi. Oranın yeri olmadığını, iş yaptığı firmamız ile konuşmasını söyledim. Çıkışta bu kez kardeşi ile sorunun çözümü üzerine “Belediyede ilgili kişiler ile görüştüğümü, gidip konuşmasını” söyledim.

Bunlar dışında ne siyasete dönük ne partimin üst yönetimine dair tek cümle ya da ima dahi olmamıştır. Haberdeki o yalan ifadeler maksatlı olarak oraya eklenmiştir. 

Op. Dr. Altınok ÖZ

Kartal Belediye Başkanı

Exit mobile version