Outdoor Ayakkabı

Yayın: 06:33 - 06.02.2019
Güncelleme: 06:33 - 06.02.2019

Spor kapsamı dahilinde kuşkusuz ayakkabı seçimi yapılan yere ve zemine göre değişkenlik gösterir. Genelde soğuk kış aylarında kısa yürüyüşler hemen herkesin sağlıklı olabilmesi adına yaptığı aktivitelerden biridir. Bu noktada ayak konforu en önemli detaydır. Outdoor ayakkabı işte bu konforu yakalayabilmek için bir numaralı seçimlerden biridir. Eğer yürüyüş tipinde bir ayakkabı alınacaksa zemin yapısına özen gösterilmelidir. Eğer arazi ya da dağ gibi yürüyüşler söz konusu olacaksa seçim o zaman derin dişli olanlarıdır. Yani yapılan sporun keyifli başlayıp bitmesi için ayakkabı seçimi önemlidir.

Outdoor Ayakkabılarda Dayanıklılık 

Outdoor ayakkabı gerek yapıştırma gerek dikiş olarak diğer ayakkabı türlerine göre farklı bir üretimden geçer. Bu da dayanıklılık payını arttırır. Özellikle yapıştırma yöntemi dayanıklılık seviyesinde ömür biçecek kadar uzun olur. Dikişli tipte olanlar da uzun yıllar deforme olmadan rahatlıkla kullanılır.

Outdoor ayakkabı seçerken dikkat edilmesi gereken ayağın içinde konforlu ve rahat olduğunu hissetmenizden geçer. Tabanı kaymamalıdır. Ayağın nefes almasını sağlayan ayakkabı seçimleri her zaman sağlıklı olduğundan bu tarz ayakkabıların öncelikli tercih nedeni de işte bu detaydır. Bu özellikle nazarında gerek ayrıntılı bilgi almak, gerek çeşitliliği ile hizmet alabilmek için https://www.lescon.com.tr/erkek-outdoor-ayakkabi/  sitesini takip edebilirsiniz.

Exit mobile version