Redline Uydu Alıcısı

Yayın: 09:59 - 16.02.2019
Güncelleme: 09:59 - 16.02.2019

Redline’nın Marmara bölge bayisi olan elektronik cadde birçok markanın da toptan satışını yapıyor. 500’ün üzerinde bayi sayesinde redline uydu alıcısı satışını gerçekleştiriyoruz. Uydu alıcıları alanında pazarda söz sahibi olan firmamız yüksek kaliteyi en uygun fiyatla satma prensini gözetmektedir.

 Neden Redline Uydu Alıcıları?

 İnternet sayesinde daha zengin bir dünya keşfeden televizyon izleyicisi klasik programlardın sıkıldı. Yeni arayışlara girdi. Piyasadaki talebi gören Redline şirketi, yeni nesil redline uydu alıcısı geliştirdi. Bu uydu alıcıları sayesinde televizyonlar interaktif kullanıma dönüştü.

 Müşterilerine en hızlı hizmeti sunan elektronik cadde firmamız da bu alıcıları Türk halkıyla buluşturdu. WİFİ özellikli uydu alıcıları sayesinde çanak anten kullanma sorunu da ortadan kalktı. Uydu alıcılarının tamamı full HD’dir. Redroid serileri 4k özellikli ultra hd’dir. Hd yayın yapan kanallarda mükemmel görüntü yakalanıyor.

 Birbirinden Cazip Redline Modelleri

 Klasik kutu ve mini olmak üzere iki çeşit redline uydu alıcısı modelleri bulunuyor. Her ihtiyaca uygun modeller elektronik cadde sitemizde ve stoklarımızda mevcuttur. Redroid pro-S100–360-365, M 660 – 770,

 TS 40 -140 – 2500 – 3000 – 4000 – 5000 – 7000, G 90 – 140, goldenbox, WS 8500 combo modelleri bulunuyor.

 Uydu Alıcılarının Özellikleri

 Uydu alıcılarının tamamı WİFİ desteklidir. Bütün modellerde USB girişleri, Dolby dijital ses çıkışı, bütün resimleri, filmleri, videoları oynatma, eternet/lan, ses çözücü, alt yazı desteği standarttır. Öne çıkan modellerin özellikleri;

 * Red 360 TV mega ott box hevc 4k ultra HD + WİFİ; Linux işletim sistemine sahiptir. İp TV, youtube, xtream, multimedya desteği sağlar. 2 USB girişlidir.

 * Goldenbox Full HD Uydu Alıcısı+wifi; Ecos işletim sistemine sahiptir. Sunplus SPHE 1507A işlemcisini kullanır. DDRIII 255 MB ram bulunuyor. Bu özellikleriyle bütün multimedya desteği sunuyor. Video ara yüzü olarak hdmi kullanılıyor. Hdmi kablo ürünle beraber gönderiliyor.

 * Redroid 360 4K Ultra HD Android Serisi + WİFİ; İşlemcisi sayesinde, web browser, smart TV, görüntü aktarma, TV box, ip TV, multimedya özelliklerine sahiptir.

 Birbirinden farklı birçok özellikli uydu alıcılarını sitemizden almanız halinde; youcam, redshire red ip TV paketlerinden hediye edilmektedir. Kaynak: https://www.elektronikcadde.com

Exit mobile version