Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’den Kadınlar Günü kutlaması

Yayın: 11:40 - 10.03.2019
Güncelleme: 11:40 - 10.03.2019

Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nden ‘‘8 Mart kadınlar Günü Kutlaması’’. Tuzla Halk Eğitimi Merkezi’nin düzenlediği kadınlar günü kutlaması yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı ve eşi  Sayın Dr. Fatma Yazıcı Hanımefendi katıldı.

Tuzla Belediye Başkanı Sayın Dr. Şadi Yazıcı ilçemizin geleceği için iki vizyon belirledik. Birinci vizyonumuzu ‘‘Denizle Anılan Tuzla’’ oluştururken diğeri de ‘‘Eğitim Kenti Tuzla’’ yer alıyor. Okumanın yaşı olmadığı gibi, eğitim alanında bu kutsal görevi sürdürmenin de bir sınırı olmadığını düşünüyoruz. Bu kapsamda ilçemizde başta yetişkinler olmak üzere toplumun her kesimine geniş bir yelpaze de hizmet sunan Tuzla Halk Eğitim Merkezi ile kültürel, sportif ve sosyal hizmetler konusunda geliştirdiğimiz işbirliği ve projelerimizi sürdürmeye devam ediyoruz dedi.

Tuzla Halk Eğitimi Metin ÇANGIR; doğumdan ölüme kadar hayatın her  anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel günü kutlu olsun dedi.

Exit mobile version