Ebubekir Taşyürek; 35 yıllık tecrübem referansımdır

Yayın: 20:37 - 12.03.2019
Güncelleme: 20:37 - 12.03.2019

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı Ebubekir Taşyürek; Pazar gününü Kartal’da bulunan sivil toplum kuruluşları ve dernekler tarafından düzenlenen programlara katılarak geçirdi. 

Erzurumlular Vakfı’nın programında bir konuşma yapan Ebubekir Taşyürek; “doğduğumuz toprakların ruh ve gönül dünyamıza kattığı değerlerimizi unutmadan, doyduğumuz topraklara hizmet etmeye talibiz. 35 yıllık mesleki, siyasal ve belediyecilik hayatımda kazandığım tecrübelerimi Kartal’ın hizmetine sunmak için aday oldum. Allah’a şükür, benim devletin bir puluna ihtiyacım yoktur. Bu iş gönül işidir, sevda işidir” diyerek, hemşehrilerinden destek istedi.

Anadolu Spor Kulübü’nü de ziyaret eden Taşyürek; sporun ve sporcunun her zaman yanında olacaklarını ve onların dertlerini kendilerine dert edineceklerini söyledi. 44 vizyon proje içerisinde Kartal’a güzel bir stadyum projesinin de bulunduğunu belirten Ebubekir Taşyürek; “Kartal’da sporu ve Kartalspor’u tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

Çorumlular Hemşehri Buluşması’na katılan AK Parti Kartal Belediye Başkan Adayı; “Genel siyasette hangi siyasi tercihte bulunursak bulunalım, yerel seçimde yaşadığımız kentin menfaatini ve daha çok hizmeti talep etmeliyiz. Bir kardeşiniz olarak, Kartal’a olan sevdamı hizmetle birleştirerek, daha güzel bir Kartal için çok çalışacağıma söz veriyorum” diye konuştu.

Kars-Ardahan-Iğdır Platformu ve Erzincan Tercan Derneği’nin düzenledikleri programlara da katılarak birer konuşma yapan Taşyürek; “Kartal’ın bir cazibe merkezi haline gelmesi için 44 tane güzel proje hazırladık. Taşocağı mevkisinde dünyada sadece Çin’de olan bir millet bahçesi, su sporları merkezi ve doğal park projemizden, Kartal-Uğurmumcu Havaray projesine, oradan sosyal ve kültürel projelere kadar birçok alanda projelerimiz var. İnşallah bu projelerin hayata geçmesiyle, Kartal bölgenin cazibe merkezi haline gelecek ve bu gelişmeden tüm Kartallılar olarak yararlanacağız” dedi.

Katıldığı programlarda meclis üyesi adaylarına da destek isteyen Ebubekir Taşyürek’e, vatandaşların yoğun ilgisi oldu.

Exit mobile version