SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Flaş

Türkiye’nin En Büyük Kongre Oteli Pendik’te açılıyor

Yayınlanma:
ABONE OL

The Green Park Pendik Hotel & Conventıon Center Nisan 2010’da kapılarını açıyor. Otelin açılışına  sadece 22 gün kaldı ve; kongre turizmi bu oteli bekliyor.

Türkiye’nin en büyük kongre oteli Nisan 2010’da hizmete açılıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’na büyük bir canlılık getirecek olan 5 yıldızlı The Green Park Pendik Hotel & Convention Center, görkemli bir törenle kapılarını açacak. Pendik sahilinde 538 odası ve 1.200 kapasiteli oditoryumu ile hizmet verecek olan dev kongre oteli, farklı kapasitelerde 53 toplantı ve organizasyon mekanına sahip. Henüz açılmadan organizasyon firmalarının dikkatini çeken otel, Dünya Ralli Şampiyonası’yla birlikte açılacak.

Ulusal ve uluslar arası kongre organizasyonlarında Türkiye için büyük bir rahatlık sağlayacak otelin odalarının çoğunun deniz manzaralı olması, önemli bir avantaj. Kongre ve toplantı organizasyonlarının yeni adresi olacak otel, İstanbul’un en büyük spor ve sağlık merkezini de bünyesinde barındırıyor.  

Helikopter pisti

The Green Park Grubu; İstanbul Taksim, Merter, Bostancı ve Kocaeli Kartepe Kayak Merkezi’ndeki dağ otelinin ardından, zincirin beşinci halkası olan Pendik sahilindeki 5 yıldızlı kongre otelini Nisan 2010’da hizmete açıyor. Helikopter pisti de olan kongre turizminin son harikası, bin 500 araçlık kapalı ve 250 araçlık açık otoparkları ile organizasyon sahiplerine ayrı kolaylık sunuyor. Dileyen misafirler, helikopterle transfer imkanını yaşayabiliyor.

Dünya ve Türkiye mutfağının seçkin lezzetleri

Konforun ve ilklerin bir arada yaşandığı kongre otelinde, dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin sunulacağı 4 a la carte restoran, damak tadına önem verenlerce şimdiden dikkatle gözleniyor. Ulusal ve uluslararası en güzel yemeklerin büyük bir keyifle sunulduğu otel, Adalar ve deniz manzaralı restoranlarıyla hem damak hem göz zevkinize hitap ediyor.

 

VIP toplantı salonları

Türkiye’nin en büyük kongre oteli, konuklarınızla keyifli zamanlar yaşayacağınız alanlarınız, özel sekretaryanız ve size özel toplantı salonlarınızla hizmetinizde. Kapalı ve açık yüzme havuzlarıyla hizmet verecek otelde, doğal ürünlerle teknolojinin son imkanlarının birleştiği güzellik ve masaj salonları da yer alacak.

Üstündağ: “Türkiyemiz’e ve İstanbul’umuza hayırlı olsun”

Yeni bir ilke imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren The Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, Pendik’teki kongre oteliyle ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bugüne kadar tüm otellerimizde ortaya koyduğumuz hizmet kalitesi ve sağladığımız güvenin tabii ki, farkındayız. Ancak, Pendik’teki kongre oteli henüz hizmete açılmadan bazı büyük organizasyonları aldık. Ciddi teklifler de gelmeye devam ediyor. Bunları büyük bir dikkatle değerlendiriyoruz. Örneğin, açılışı, Nisan ayında yapılacak Dünya Ralli Şampiyonası ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu organizasyon dolayısıyla 300 odanın rezervasyonu yapıldı. Bu kapsamda, ilk etapta yerli ve yabancı 650 misafirimize hizmet vereceğiz. Tabii, bu bizim hizmet kalitemiz ve güvenirliğimizin ayrı bir ispatı oldu. İstanbul’da kongre turizminde ciddi bir eksikliğe çözüm ürettik. Avrupa ve Dünya ölçeğinde önemli kongreleri bu otelimize alacağız. İstanbul’umuza ve Türkiyemiz’e hayırlı olsun. İlklere imza atmaya devam edeceğiz.”

Ulaşım

Kongre ve toplantıların yeni adresi olacak otele kara, deniz ve hava yoluyla ulaşmak çok kolay. Pendik sahilinde, Temenye Bölgesi’ndeki kongre oteli; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 9 kilometre yakınlıkta. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) iskelesine sadece 1 kilometre mesafede. Helikopterle VIP servisi hizmeti sunan otel, Formula 1 alanına 5 kilometre. Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne 20 dakika mesafedeki otel, stratejik konumu dolayısıyla lojistik kolaylık da sunuyor.

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]

Genel
09 Nisan 2024
Tatil Fotoğraflarınız: Hırsızlara Davetiye mi, Keyifli Anılar mı?

Sosyal Medyanın Hırsızlık İstatistikleri Üzerindeki Etkisi Son yıllardaki istatistikler, bayram ve ara tatiller gibi yoğun dönemlerde artan hırsızlık vakalarına dikkat çekiyor. Ancak bu artışın arkasında yalnızca geleneksel yöntemlerin değil, aynı zamanda dijital dünyanın etkisinin de olduğunu söyleyebilirim. Özellikle sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte, hırsızlar giderek daha sofistike ve planlı bir şekilde işlerini yürütüyorlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, […]

Dünyadan
09 Nisan 2024
Irak’ın Sahipsiz (Üçüncü) Unsuru; Türkmenler

Irak, farklı etnik ve mezhep gruplarından oluşan değişik oluşumların bir arada yaşadığı bir ülkedir. Tipik Ortadoğu ülkesi olan Irak’ta yaşayan farklı etnik-mezheplere mensup olan her bir toplumun kaderi, arkasında olan farklı ülkelerin desteğine bağlıdır. Tipik Ortadoğu ülkesi demenin de anlamı budur. Örneğin, Iraklı Kürtlerin arkasında ABD ve bazı batılı ülkelerin desteği var, Iraklı  Şiilerin arkasında […]