Hastaların Temek İhtiyacı Hasta Yatakları

Yayın: 11:02 - 28.03.2019
Güncelleme: 11:02 - 28.03.2019

Hasta yatağı hasta bireylerin en temel ihtiyacıdır. Hastaların rahat hareket edebilmesi, ağrı çekmemesi ve hastalığının çabuk düzelmesi bakımından hasta yatakları büyük öneme sahiptir. Hasta yatakları hastanelerde ve bakım evlerinde kullanıldığı gibi hasta bireyin evinde de rahatlıkla kullanılır.

Hasta Yatağı Çeşitleri

Çok çeşitli hasta yatağı vardır. Bu hasta yatakları manüel ve kumandalı olmak üzere iki grupta incelenir.

Hasta Yatağı Önemi

Hasta kişilerin özel bakıma ihtiyacı vardır. Bu nedenle ihtiyaçlarının eksiksiz giderilmesi gerekir. Bu durum, hastalığın seyri için çok önemlidir. Özellikle ağır ameliyat geçirmiş hastalar için hasta yatağı büyük öneme sahiptir. Hasta yatakları kişinin rahat hareket etmesini sağlarken psikolojik olarak da destek vermektedir. Ortopedik ve ayarlanabilir yatak sayesinde hasta birey istediği pozisyonda durabilir.

Hasta Yatağı Fiyatları

Hastaların rahat edebilmesi için elbette bir ücret ödemesi gerekir.Hasta yatağı fiyatlarıyatağın özelliğine ve kalitesine göre değişmektedir. Hasta yataklarını satın alabileceğiniz gibi bu yatakları kiralamanızda mümkündür. Kiralık hasta yatakları ücretleri satıcıya göre farklılık gösterir. Hasta yatağı modellerimiz ile ilgili olarak bilgi almak isterseniz firmamızın hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Satın alınan ve kiralanan hasta yataklarında ücretsiz kurulum hizmeti de veriyoruz.

Exit mobile version