Ahmet Şimşek Koleji Fark Yaratıyor

Yayın: 11:56 - 30.03.2019
Güncelleme: 11:56 - 30.03.2019

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi’nde her hafta farklı konuda düzenlenen etkinlikler dikkat çekiyor, fark yaratıyor. Uygulamalı Dersler bölümü tarafından “Konsept Günleri” adıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrenciler bir konu belirliyor ve o konuda etkinlik gerçekleştiriliyor.

Hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar

Her hafta Çarşamba günleri uygulanacak olan “Konsept Günleri” kapsamında belirlenen “Fair Play” konulu etkinlikte bir araya gelen öğrenciler serbest kıyafetler giydiler, özellikle de kendi tuttukları takımların formalarını giyen öğrenciler, birlik ve beraberlik mesajları verdiler, eğlenceli bir gün geçirdiler.

“Öğrencilerimizin akademik başarıları olumlu yönde etkileniyor”

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Çağatay Topçuoğlu “Konsept günleri” hakkında yaptığı açıklamada, “Çarşamba günlerini ‘Konsept Günü’ olarak belirledik. Öğrencilerimiz her hafta, hangi konuda etkinlik yapacağımızı belirliyorlar. Planlarımızı yapıp o günü doyasıya yaşıyoruz. Bu tip okul içi etkinliklerle dostluk, kardeşlik, takım ruhu, rekabet havası oluşturarak öğrencilerimizin daha iyi motive olmasını sağlıyoruz. Bu da öğrencilerimizin akademik başarılarını olumlu yönde etkiliyor.” dedi.

Exit mobile version