Yakacık Balkanlar Kolejinde 23 Nisan Çocuk Şenliği

Yayın: 16:17 - 24.04.2019
Güncelleme: 16:17 - 24.04.2019

Yakacık Balkanlar Koleji’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; öğretmenleri, öğrencileri ve velilerin katılımı ile coşkuyla kutlandı. 23 Nisan, okul ön bahçesinde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Sonrasında şiirler okundu, günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, satrançta derece alan öğrencilerine  madalyalar verildi. Ardından tüm öğrenciler, bando takımı ile yürüyüşe katıldılar.  

Yeni kampüs bahçesinde onları birbirinden güzel sürprizler bekliyordu. Bahçede; yüz boyama etkinlikleriyle, şişme balon parklarıyla, balonlarla, pamuk şekerlerle, mısırlarla, müziklerle ve danslarla tam bir şölen alanıydı. Tüm öğrenciler  doyasıya eğlendiler, bu kutlu günün keyfini çıkardılar. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi: “Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız…”
Unutmamalıyız ki; Türk milletinin geleceği, bugünkü çocuklarının doğru görüşü ve yorulmak bilmeyen çalışma azmi ile büyük ve parlak olacaktır.  

Exit mobile version