SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Genel Manşet

Özcan: “Konuşmaya hiç hakkımız yok mu? “

Yayınlanma:
ABONE OL

Bank Asya 1.Ligin güçlü ekibi Kartalspor’un başarılı Teknik Direktörü Kadir Özcan, Pazar günü oynanan Kartalspor, Mersin İdman Yurdu maçı sonrası yapmış olduğu MAÇ ile ilgili yorumunda , “ Şunu söylemek lazım bu karşılaşma bizim kazanmamız gereken bir maçtı,bizim adımıza. Ancak kazanamadık. Kaçırdığımız pozisyonlar var.  Bir iki atsak oyunun kaderi değişirdi.” Diye konuştu.

Penaltımız verilmedi

Özcan, şöyle devam etti:

 

“Ancak şunu ben anlamıyorum. Burada birilerini suçlamak anlamında değil. Sezon sonundan beri aynı şeylerle karşılaşıyoruz. Konuştuğumuz zaman aksine tepkiyle karşılaşıyoruz. Yani ben anlamıyorum KONUŞMAYA HİÇ HAKKIMIZ YOKMU? Bir şey soramayacağız mı? Yani benim bildiğim konuşursunuz, hakkınızı ararsınız. Bir pozisyon böyle olduğu dediğimiz zaman hep tepkiyle karşılaşıyoruz. Anlamam mümkün değil. Sanki bütün her şeyin hakimi kendileri. Biz,hoca olarak bir şey sorma hakkına sahip değiliz. Tamam, haksızlık yaptığımız zaman zaten bizi dışarı atıyorlar. Bu tür yansımalarda çok ta ceza yedik bu konularda. Hakemlerin biraz daha duyarlı olmaları lazım. Penaltı pozisyonu olmuş itiraz etmeyeceksin mi? Rakip itiyor ve düşürüyor nedense penaltımız verilmiyor. En nihayetinde yolumuza devam ediyoruz. Kaybedilen iki puan var. Onun için önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadesini kullandı.

Mutlu oluruz

 

Hakemlerle ilgili sorun ve sorunlar yaşandığının adeta altını çizen Kartalspor’un teknik patronu Kadir Özcan, “ Kartalspor, olarak ligi iyi bir yerde bitirebilirsek, kendi adımıza iyi bir yerde bitirebilirsek mutlu oluruz. Ancak ben takımımdan, mücadele adına memnunum. 2.yarı bilhassa çok gol pozisyonları kaçırdık. Atabileceğimiz pozisyonları değerlendiremedik Son dakikalarda yine bir gol olacaktı ama olmadı.  Hedeflediğimiz önümüzdeki 2-3 maçta hedeflediğimiz puanı rahat bir şekilde kazanarak ligi mutlu bir şekilde tamamlamak arzusundayız.

Her zaman söylüyorum bizim kadromuzda 7–8 tane genç oyuncular var, altyapıdan aldığımız oyuncular. Biz bu anlamda ben hepsinden memnunun. zaman zaman onlara da şans veriyoruz.İnşallah ligi hedeflediğimiz yerde bitiririz” yorumunu yaptı.

İyi mücadele ettik

Kartalspor’un istikbal vaat eden genç yıldızı Kaan maç ile ilgili yorumunu şöyle yaptı:

“Öncelikle iyi mücadele ettik takım olarak. 2.yarı daha baskılı oynadık. Hocam bana görev verdi bende takımla ilk defa sahaya çıktığım için bende heyecan vardı. Onun için sağ taraftan Efe can ağabey kesti. Ben topun İbrahim abiye geleceğini zannettim. Gelmedi sekti, direk bana geldi. Havadan gelen topu kafa ile karşıladım. Ne var ki kafa vuruşum gol olmadı. Olsaydı güzel olacaktı. Takım olarak iyi mücadele ettik” dedi.

Kartalspor, baskı kurdu

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ergün Pembe, “ Kazanmak istiyorduk bu maçı. Bütün hafta boyunca çalışmalarımız o istikamette idi. İlk yarıda iyi oynadık belki son toplarda biraz daha akıllı oynayabilseydik sonuç değişik olacaktı. Girdiğimiz pozisyonları da değerlendirebilseydik belki maçı kopartabilirdik. Son 10–15 dakika ya bakıldığı zaman da üzerimizde Kartalspor’un baskısı oldu. Her halde bize fiziki bir yorgunluk oldu. Biraz geri çekildiler. Sonlara doğru maçı da verebilirdik. İyi mücadele oldu her iki takımın futbolcuları iyi mücadele ettiler. Sizim için bu saatten sonra alınan her puanın önemi var. Deplasmanda alınan bir beraberlik bizim için önemli tabii ki. Çünkü içerde oynayacağımız bir Orduspor, maçı var. İçerde oynayacağımız maçı kazanmak istiyoruz. Deplasmanda alınan BİR puanın kar olduğunu düşünüyorum”derken Mersin İdman Yurdu oyuncusu Nurullah Kaya:

“  Çok iyi bir maç oldu iyi mücadele ettik etmek zorundaydık. Deplasmanda kazanılan bir puan bana göre küçümsenmemeli. Rakibimizde çok iyi mücadele etti ve gol pozisyonları yakaladı. Önümüzde bir Orduspor maçı var. Bu maçıda kazanarak yolumuza devam edeceğiz dedi.

Fethi Satıcı

İlgili Haberler

Spor
18 Nisan 2024
UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Heyecan Dorukta: Yarı Finalistler Yarın Belli Oluyor!

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak. Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olympiakos’u Ülker Stadı’nda ağırlayacak. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında, deplasmanda 3-2 yenildiği Olympiakos ile Ülker Stadı’nda karşılaşacak. Maç, 22.00’de başlayacak ve TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, evinde avantajı lehine çevirip yarı finale yükselmeyi hedefliyor. DİĞER ÇEYREK […]

Dünyadan
17 Nisan 2024
Başkan Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik Eskrim Dünya Şampiyonu oldu

İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik, Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası’nda yıldız erkekler epede dünya şampiyonu oldu. İstanbul Gazete ve Haberciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ın yeğeni Doruk Erol Çevik eksrim de Dünya Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Çevik, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da devam eden Gençler ve Yıldızlar […]

Belediye
16 Nisan 2024
İBB MECLİSİ 9. DÖNEM İLK OTURUMU İMAMOĞLU TARAFINDAN AÇILDI

İBB 9’ncu seçim dönemi ilk oturumu, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden üçüncü kez başarıyla çıkan Başkan Ekrem İmamoğlu tarafından açıldı.  Oturumu açmadan önce, toplam 315 kişiden oluşan İBB Meclis üyelerinin ellerini tek tek sıkan İmamoğlu, “31 Mart 2024 seçimlerinde halkımız, demokratik hakkını kullanmış ve İstanbul’u 5 yıl daha yönetmemiz yönünde bizlere vazife vermiştir. 5 yıl […]

Basında Kartal
16 Nisan 2024
Kartal Belediyesi Kreş Öğrencilerinden Resim Sergisi

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören kreş öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı konu eden ‘Sanatın Çocukları’ adlı resim sergisine imza attı. Minik öğrencilerinin yaptığı 55 eserden oluşan sergi gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Kartal Belediyesi Fuaye Alanı’nda düzenlenen serginin açılışına Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen; Başkan Yardımcısı […]