Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü LGS Deneme Sınavı Gerçekleştirdi.

Yayın: 10:03 - 02.05.2019
Güncelleme: 10:03 - 02.05.2019

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve üyelerinin tamamı Kartal ilçesinde görev yapan öğretmenlerinden oluşan komisyon tarafından hazırlanan LGS Deneme Sınavı’nı gerçekleştir.

Soruları, tasarımı, düzenlenmesi ve diğer tüm detayları Kartal LGS Komisyonu tarafından hazırlanan deneme sına Kartal ilçesindeki tüm resmi-özel ortaokullarda öğrenim gören tüm 8. Sınıf öğrencileri katılım sağladı.

29 Nisan 2019 Pazartesi günü sçzel ve sayısal bölüm olmak üzere iki oturum halinde gerçekleştirilen sınavda toplam 5778 öğrenci ter döktü.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA sınavla ilgili olarak şu değerlendirmelerde bulundu: “İlçemizde gerçekleştirdiğimiz LGS Deneme Sınavı, Liselere Geçiş Sınavı öncesinde öğrencilerimize ışık tutacaktır. Öğrencilerimiz bu sınavla eksiklerini görme ve bu doğrultuda çalışma fırsatı yakalayacaklardır. Liselere Geçiş sınavı öncesinden öğrencilerimize ışık tutacaktır. Öğrencilerimiz bu sınavla eksiklerini görme ve bu doğrultuda çalışma fırsatı yakalayacaklardır. Liselere Giriş Sınavında tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi

Sınav sonuçları her öğrenci için hazırlanacak olan sınav sonuç belgesi ile duyurulacaktır.

Exit mobile version