MHP Pendik İlçe Başkanlığı Nevruz’u kutladı

Yayın: 13:43 - 23.03.2010
Güncelleme: 13:43 - 23.03.2010

Milliyetçi Hareket Partisi Pendik ilçe Başkanlığı olarak Ergenekon Destanının başladığı, Nevruz Bayramı olarak kutlanan bu anlamlı günde Ankara Caddesinde, örs üzerinde demir dövme, yumurta tokuşturma gibi etkinlikler yaptı.

Etkinlik Pendik Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Sayın Erdinç Kılıç’ ın Nevruz ve Ergenekon Destanına ilişkin sözleri ile başladı.

Kılıç daha sonra Türklüğün Yılbaşısı olarak kutlanması gereken bir gündür dediği Nevruz Bayramının tüm dünyada yıllardan beri Türk Milleti tarafından kutlandığını ve bu geleneğin asırlar boyu süreceğinin altını çizdi. Herkesin Nevruz Bayramı Kutlu olsun dedikten sonra çalınan Türkçe sözlü marş ve müziklerle etkinlik akşam 18:00 saatlerine kadar sürdü.

Etkinlik sonunda folklorik kıyafetler giyen Pendik Ülkü Ocaklarından genç arkadaşlar Kafkas barlarından bir örnek sunarak etkinliğe son verdi.

Etkinlik çerçevesinde küçük büyük herkes demir dövdü, yumurta tokuşturarak çok eğlendi. Yoldan geçen herkes bu etkinliğe katılarak Pendik’te ilk kez böyle bir etkinlik gördüklerini ve çok mutlu olduklarını söylediler.

Exit mobile version