METEF 2019 Tanıtım Fuarı Kartal Meydanda açıldı

Yayın: 08:59 - 08.05.2019
Güncelleme: 08:59 - 08.05.2019

Meslekî Eğitim Tanıtım Fuarı “METEF” Kartal Meydanında coşkulu bir törenle kapılarını ziyaretçilere açtı.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü uhdesinde bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Mesleki ve Teknik Eğitim Anadolu Liselerinin yaptıkları çalışmaların sergilendiği METEF 2019 Tanıtım Fuarı renkli bir açılışa sahne oldu.

Açılışa Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Kartal Belediyesi Başkanı Gökhan YÜKSEL, İlçe Milli Eğitim Müdürümü Ali Rıza AKA, Kartal İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa DENİZ, Kızılay Kartal Şube Başkanı Hüseyin ÖZKUL, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yıldırım DEMİRCİ, STK temsilcileri, okul müdürleri, basın mensupları, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Kartal Sabiha Gökçen MTAL Müdürü Semih SİNAN yaptı. Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Kartal Belediye Başkanı Gökhan YÜKSEL ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza AKA birer konuşma gerçekleştirdiler.

Öğrenciler tarafından sergilenen Halk Oyunları gösterisinin ardından Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR ve diğer protokol üyeleri kurdele keserek METEF 2019 Tanıtım Fuarının açılışını gerçekleştirdiler ve fuar alanını gezdiler.

Exit mobile version