En avantajlı kampanyalar tek tıkla hizmetinizde

Yayın: 10:03 - 11.06.2019
Güncelleme: 10:03 - 11.06.2019

İnternet ve mobil teknolojiler artık her alanda elimiz ayağımız haline gelmiş durumda. İnternet teknolojileri sayesinde hayatımızdaki pek çok şey artık çok kolay.

Bugün sizlere büyük bir kolaylık sağlayan yeni bir siteden bahsetmek istiyoruz.

Market alışverişi, özellikle son dönemlerde artan ürün fiyatları ile birlikte hane halklarının bütçelerinde büyük bir yer edinmeye başladı. Dolayısıyla, hane halkları da bu alışverişte mümkün olduğunca daha fazla tasarrufa yönelmek istiyorlar.

Bu tasarrufun farklı yöntemleri var. Ancak en iyilerinden biri marketlerin düzenlemiş oldukları kampanyalar ve fırsatları takip ederek her zaman alınan kaliteli ürünleri daha ucuza almaya çalışmak.

Her ne kadar internet teknolojilerini kampanya takibi için kullanabilsek de; marketler hala en eski pazarlama yöntemlerinden biri olan kataloglar ve broşürleri kampanyalarından haberdar etmek için kullanıyor.

Biz de bu zincir market broşürlerini bünyesinde yayınlayan yeni bir siteyi sizlere tanıtmak istiyoruz. Bu sayede marketlerin kampanyalarını yayınladığı broşürlerini kolay bir şekilde takip edebileceksiniz: Türkçe Broşürler.

Türkçe Broşürler sitesi dünyanın pek çok farklı ülkesinde benzer işi yapan bir internet sitesidir. Türkiye’deki versiyonu Türkçe Broşürler olan sitenin örnek olarak Portekiz’deki versiyonuna https://suaspromos.pt/conforama-promocoes adresinde yayın yapan versiyonu örnek olarak verilebilir.

Broşürleri kategoriler halinde yayınlama

Sitenin kullanıcılarına sunduğu en büyük kolaylık ise site veri tabanında yer alan bütün broşürlerin kategoriler halinde kullanıcılara sunulmasıdır.

Örnek olarak; sitenin girişin karşımıza çıkan “En popüler kataloglar” menüsünde sitenin kullanıcıları tarafından en çok ilgi gören broşürlere yer verilmektedir. Bu broşürleri takip ederek en güncel kampanyalardan kolayca haberdar olabilirsiniz.

Türkçe Broşürler sitesi ile son zamanlarda yükselen ürün fiyatlarından kurtulabilir ve market alışverişlerinden daha hesapları bir bütçe ile çıkabilirsiniz. Siz de ailenizin tasarrufuna katkıda bulunmak ve aynı kalitedeki ürünleri daha ucuza almak istiyorsanız Türkçe Broşürler bu noktada tam size göre bir fırsat sunmaktadır.

Exit mobile version