Ahmet Şimşek Yaz Okulunda eğleniyor, dinleniyor, öğreniyorlar

Yayın: 15:08 - 30.07.2019
Güncelleme: 15:08 - 30.07.2019

Ahmet Şimşek Koleji Yaz Okulu öğrencileri tatilintadını çıkarıyorlar. Öğrenciler, bir dakikasını bile boşa geçirmedikleri yaz okulunda eğlenerek dinleniyor, dinlenerek de öğreniyorlar.

Yaz okulu öğrencileri, antrenörler ve gözetmenler eşliğinde gerçekleştirilen ilkeli, neşeli ve eğlenceli programlar kapsamında bol bol yüzüyorlar, futbol, basketbol, voleybol, tenis, bowling, badminton, jimnastikgibi sportif etkinliklere katılıyorlar, pikniğe gidiyorlar, kitap okuyorlar, satranç, dart, puzzle oynuyorlar, bilgisayar destekli eğitimler alıyorlar, eğitsel oyunlar oynuyorlar, sinema izliyorlar, İngilizce öğreniyorlar, drama ve resim yapıyorlar,piyano öğreniyorlar, trafik dersleri alıyorlar, ata biniyorlar ve en önemlisi de sağlıklı besleniyorlar.Yaz okulunda gerçekleştirilen tüm faaliyetlerin fotoğraf ve videoları da öğrencilere hediye ediliyor.

“Tatil keyfini doyasıya yaşıyorlar.”

Ahmet Şimşek Koleji Yaz Okulu Sorumlusu Gürsel Hattat, “Yaz okulumuzda oldukça fazla etkinlik var. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimizin ilgi, yetenek ve yatkınlıkları belirleniyor. Böylece öğrencilerimiz özgüven, arkadaşlık, dostluk ve paylaşım gibi kavramlar geliştiriyor, fiziksel, ruhsal ve düşünsel gelişim gösteriyorlar. Kısacası öğrencilerimiz yaz okulumuzda çok mutlular, dinleniyorlar, özgürce eğleniyorlar, sağlıklı besleniyorlar ve tatil keyfini doyasıya yaşıyorlar.”dedi.

“Ailelerin gözü arkada kalmıyor.”

Kolejin Kurucusu Ahmet Şimşek ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Öğrencilerimiz yaz okulumuzda her türlü spor ve sosyal etkinliklere katılıyorlar, zararlı alışkanlıklardan uzak duruyorlar ve tatili en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Eğitim koçlarımız, antrenörlerimiz ve gözetmenlerimiz öğrencilerimizle yakından ilgileniyorlar. Böylece ailelerin gözü arkada kalmıyor.“ dedi.

Exit mobile version