Kartalılar Zafer Bayramını coşkusunu Teoman konseri ile yaşadı

Yayın: 21:35 - 30.08.2019
Güncelleme: 21:35 - 30.08.2019

30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuna Kartal’daki vatandaşlar da ortak oldu. Kartallı Kazım Meydanı’ndan Kartal meydanına kadar yapılan Zafer Yürüyüşü’ne on binlerce vatandaşın yanı sıra Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi katıldı. Yürüyüşün ardından Kartallılar, Teoman konseriyle Zafer Bayramı coşkusunu yaşadı.

Kartal’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Zafer Yürüyüşü’ne on binlerce vatandaş katıldı. Akşam saatlerinde Kartallı Kazım Meydanı’ndan Kartal Meydanına kadar yürüyen vatandaşların coşkusuna Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de ortak oldu. Yürüyüş boyunca marşlar ve şarkılar eşliğinde ellerindeki flama ve bayraklarla ilerleyen vatandaşlar, birbirinden renkli havai fişek gösterilerini de izleme fırsatı buldu.

Daha sonra vatandaşlar, Kartallı Kazım’ın Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği mücadeleyi anlatan şiir ve beraberindeki bağlama gösterisini izledi. Sevilen sanatçı Teoman Papatya” isimli şarkısıyla sahne alarak bir biri ardına sevilen parçalarını seslendirirken kendisini gençler konser boyunca eşlik etti.
Konser sonunda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Teoman’a günün anlam ve önemi anısına bir Kartal heykelciği takdim ederek vermiş olduğu konserden dolayı teşekkür etti ve beraber sahnede selfi çekti .

Exit mobile version