Hayırsever Ülkü Bora’dan yeni bir eğitim yatırımı

Yayın: 09:33 - 27.10.2019
Güncelleme: 09:33 - 27.10.2019

Ülkü BORA Hanımefendi’nin Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kazandırdığı Ana Sınıfı, Spor Salonu, Konferans Salonu, Seramik Atölyesi ve ”Ülkü Bora Anı Evi”nin açılışı gerçekleştirildi

Açılışa Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, Kartal Belediye Başkanı Yardımcısı Adem UÇAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan AKYOL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mine HAYTA, Okul Müdürleri, Öğretmenler, STK Temsilcileri, Burak Bora Anadolu Lisesi Mezunları, Öğrenciler ve veliler iştirak etti.

Hayırsever Ülkü BORA Hanımefendi’nin yaptırdığı spor salonunda gerçekleştirilen ikram ile başlayan program, konferans salonunda Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ ve Ülkü BORA Hanımefendi’nin konuşmalarıyla devam etti. Ülkü BORA Hanımefendi’nin Hayatını ayrıca Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne kazandırdığı eserlerin hayata geçiriliş sürecini konu alan sinevizyon gösteriminin ardından Kartal Kaymakamı Abdullah DEMİR ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun TÜYSÜZ hizmetlerinden dolayı Ülkü BORA Hanımefendi’ye plaket ve çiçek takdiminde bulundular.  

Katılımcılar, Hayırseverin yaptırdığı Seramik Atölyesini ve Ülkü Bora Ortaokulu Ana Sınıfını gezdikten sonra Ana Sınıflarının hazırladığı gösteriyi izledi. Ardından Ülkü BORA Hanımefendi’ye ait el emeği göz nuru seramik eserlerin sergileneceği Ülkü BORA Anı Evi’nin açılışı gerçekleştirildi. Katılımcılarla bizzat ilgilenerek Anı Evi’ni gezdiren Ülkü Bora Hanımefendi eserleri ile ilgili bilgiler verdi. Tören günün hatırasına gerçekleştirilen fotoğraf çekimi ile son buldu.

Exit mobile version