Fenerbahçe’den Yeni Gelişmeler

Yayın: 13:37 - 08.11.2019
Güncelleme: 13:37 - 08.11.2019

Sezona üst üstü 2 galibiyet ile başlayan Fenerbahçe güçlü rakibi Trabzonspor’a ile kendi evinde berabere kalarak sezonun ilk puan kaybını yaşadı.

Ancak ne olduysa ondan sonra oldu. A Milli Takımımızın Andorra ve Moldova zaferleriyle duble yaptığı milli aradan dönüşte Kanarya bir daha istikrarlı bir görüntü çizemedi.

Önce Alanya deplasmanında sezonun ilk yenilgisi geldi.

Ardından 1-0 geriye düşülen Ankaragücü karşılaşmasında oldukça zorlansa da kazanmayı başardı takım.

Ancak Galatasaray beraberliği ve üstüne bir de Antalya yenilgisiyle birlikte yeniden milli takım arasına girildi.

Ancak iki milli takım arasındaki çıkılan 4 maçta 8 puan yitirdi Fenerbahçe.

Sonrasında A Milli Takımımızın Arnavutluk’u yenip Fransa ile berabere kalıp tüm ülkenin göğsünü kapattığı aranın ardından Fenerbahçe bu kez müthiş bir dönüşe imza attı.

Futbol olarak tatmin etmese de Yukatel Denizlispor’u devirmeli başardı Kanarya. Ardından da Konya karşısında seyircisi önünde gol olup yağdı Fenerbahçe.

Fakat ne olduysa 10. haftada oldu. Kazanması durumunda liderlik koltuğuna oturacaktı Kanarya.

Kayserispor yeni hocası Bülent Uygun ile ağır bir darbe vurdu sarı-lacivertliler. Şimdi yine bir milli ara dönemi yaklaşıyor. Ve aradan önceki rakip Kasımpaşa.

Bir önceki ara sonrası yaşadığı kabusun tekrarlanmasını istemeyen sarı-lacivertliler kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Takımın tek hedefi kendi seyircisi önünde kazanmak.

Sarı-lacivertlilerde ameliyat olan NabilDirar ve iyileşen Harun Tekin’in da takıma katılmasıyla birlikte sakatlığı bulunan iki isim var.

MaxKruse ve Adil Rami. Süper Lig’de Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan ve Kruse’den olumlu haber bekleyen Fenerbahçe haber bugün gelmezse Max Kruse’nin maç saatindeki durumuna göre hareket edecek.

Asist Analiz konuyla ilgili aldığı haberleri okuyucu-izleyici-takipçilerle paylaşırken teknik direktör Ersun Yanal’ın tam olarak iyileşmeden Alman futbolcuyu riske etmeyi düşünmüyor.

MaxKruse sakatlığı nedeniyle bu sezon ligdeki son 3 maçı kaçırırken oynadığı 7 karşılaşmada gol atamasa da 4 asistle takıma katkı sağladı. Kruse 5-0 kazanılan Gaziantep, 1-1 biten Trabzon, 3-1 kaybedilen Alanyaspor ve sahadan 2-1 üstünlükle ayrılan Ankaragücü maçlarında takım arkadaşlarının gollerinde katkı sağladı.

Adil Rami ise ligdeki Ankaragücü ve kupadaki Tarsus İdman Yurdu karşılaşmalarında olmak üzere sadece 2 maçta şans buldu.

Exit mobile version